Dupa ce a impresionat intreaga lume cu conceptul Niken, Yamaha a facut un pas inainte cu versiunea „GT”, un vehicul cu trei roti conceput pentru a face fata si plimbarilor pe distante lungi. Parbrizul ridicat, sa moale, manerele incalzite, priza suplimentara de 12V impreuna cu suportul central sunt caracteristici standard. Solutiile mecanice s-au mentinut si includ un motor cu 3 cilindri, de 847 cc, capabil de 115 cp la 10.000 rpm, impreuna cu un cadru din otel-aluminiu. Noua Yamaha Niken GT a fost echipata cu o furca dubla cu sistem de inclinare, care ofera un unghi de inclinare mare (maximum 45 de grade).

  • Sasiu multi-roata cu inclinare revolutionara
    Sasiul NIKEN GT GT LMW este un sistem exclusiv de control al motocicletelor, care asigura o incredere de neegalat a riding-ului intr-o gama larga de conditii de drum. Cu doua anvelope frontale inclinate in acelasi timp, NIKEN dubleaza aderenta disponibila pentru o putere exceptionala de oprire, incredere in viraje, confort pentru rideri si maniere impecabile de drum – toate mentinand simturile directiei directe.
  • Noul pachet NIKEN GT
    NIKEN GT combina sasiul revolutionar LMW cu o gama de accesorii de turism de lux pentru a crea pachetul suprem pentru viraje, cu confort sporit, practicalitate si flexibilitate.
    Radical Styling
    NIKEN GT arata total diferit de orice altceva de pe drumuri. Curbele gratioase evidentiaza designul de tip „mass-forward” pentru a scoate in evidenta sistemul unic LMW, combinand tehnologia futurista cu stilul organic.
  • Motor in 3 cilindri in linie
    Derivat de la premiatul MT-09, motorul avansat CP3 cu 3 cilindri utilizeaza intreaga gama de tehnologie de performanta Yamaha pentru a produce cuplu exceptional cu livrare liniara de putere. Aceasta are ca rezultat o motocicleta foarte flexibila si responsiva, care combina cele mai bune aspecte ale motoarelor cu 2 si 4 cilindri in timp ce ramane usoara, subtire si compacta.
  • Sisteme avansate pentru rideri
    NIKEN GT dispune de o gama completa de tehnologii pentru sporirea increderii si performantelor sportive, inclusiv sistemul de acceleratie Yamaha, reglarea acceleratiei, controlul tractiunii si ABS. Riderii se bucura, de asemenea, de confortul unui quick shifter de fabricasi al cruise control-ului integrat.

Yamaha a prezentat la EICMA noul NIKEN GT wfaawYamaha a prezentat la EICMA noul NIKEN GT nikenYamaha a prezentat la EICMA noul NIKEN GT ffYamaha a prezentat la EICMA noul NIKEN GT yamaha-niken

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.