Fiatul iconic este vandut in peste 100 de tari din intreaga lume, iar 80% din vanzari sunt in afara Italiei, devenind cel mai global model Fiat.
500 este lider de piata in noua tari europene si in primele trei in alte sapte tari. In al unsprezecelea an al sau si cu aproape 60.000 de unitati vandute in Europa in primul trimestru al anului 2018, Fiat 500 tocmai a marcat cel mai bun trimestru al sau de pana acum.
Fiat 500 cu numarul 2 milioane a fost facut la uzina Tychy din Polonia astazi. Este un Fiat 500C Collezione, vopsit in 2 tonuri exclusive de alb si gri Primavera si alimentat de un motor TwinAir Turbo 85 HP. Va fi vandut in Italia. Noua serie speciala sarbatoreste stilul si designul fara varsta al modelului 500, renumitul statut iconic si personalitatea sa continua sa fie la moda, cu noi combinatii de culori si materiale si un spirit cool si elegant. Este dotat cu echipamente standard incitante, cum ar fi jante de 16 inch, accente cromate, o linie de frumusete gri / alb / gri si simbolul cursiv „Collezione” pe hayon.

 

Productia masinii cu numarul de 2 milioane este o piatra de hotar noua intr-o poveste de succes remarcabila. Maretul Fiat este vandut in peste 100 de tari din intreaga lume. Peste 80% din vanzari se situeaza in afara Italiei, iar timp de cinci ani a fost cel mai bine vandut in Europa in segmentul sau *, cu o cota de piata de 14,6% la sfarsitul anului 2017. Mai mult, in al unsprezecelea an, au fost vandute aproape 60.000 de unitati in Europa pe parcursul celui de-al treilea trimestru al anului 2018 – un record absolut pentru modelul 500 actual. Din nou, in primul trimestru al anului 2018, 500 a fost lider de piata in noua tari (Marea Britanie, Spania, Belgia, Elvetia, Portugalia, , Croatia si Slovenia) si se afla printre primele trei din alte sapte (Italia, Germania, Franta, Suedia, Slovacia, Romania si Bulgaria).

 

Cele 30 de editii speciale lansate in ultimii 11 ani, atat Fiat, cat si Abarth, reprezinta unul dintre secretele succesului neintrerupt al Fiat 500. Fiat 500 a fost intotdeauna un trendsetter care, in timp ce ramane fidel, a fost re-interpretat in timp intr-o serie de editii speciale create pentru a explora teritorii neobisnuite pentru o masina urbana, de la iahturi de moda si de lux pana la conectivitate. Noua editie speciala Fiat 500 Collezione, care da dovada lumii modei, urmeaza pasii editiilor limitate – 500-60esimo si Anniversario – lansate anul trecut pentru a sarbatori primii 60 de ani.

 

Modelul 500 a fost introdus pentru prima data in 1957 si peste sase milioane de masini au vandut de atunci. Aceste numere cheie compun puterea sa atat in imaginatia colectiva, cat si pe scena auto. De-a lungul timpului, aceasta a ramas relevanta pentru diferite generatii de autovehicule. Este emblema motorizarii in masa si un produs de importanta sociala reala. Nu intamplator, o masina din seria F de 500, realizata in anii 1965 pana in 1972, cea mai populara versiune vreodata, a fost introdusa in colectia permanenta de la MoMA, faimosul Muzeu de Arta Moderna din New York.

 

Productia Fiatului iconic a inceput in Tychy in 2007, cand a fost introdus noul model. A fost, de asemenea, prima masina oras din lume care a fost numita Masina Anului – rezultatul nivelurilor foarte ridicate de fabricatie – in acelasi an. Cu peste 200.000 de unitati realizate pe an, numarand atat Fiat, cat si Abarth, astazi fabrica poloneza este una dintre cele mai avansate fabrici FCA din lume. A fost una dintre primele care a primit certificarea World Class Manufacturing Gold.

 

* (Versiuni Fiat si Abarth in total)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.