Raliul Argesului Catena powered by Peugeot, prima etapa a CNRD 2019, este istorie. Simone Tempestini, Vali Porcisteanu si Dan Girtofan au terminat pe podium. Cum au vazut intrecerea protagonistii? Aflati din declaratiile facute prin intermediul comunicatelor remise presei.

Simone: „Cea mai dificila proba, Vidraru, pe intors”

Raliul Argesului s-a incheiat, protagonistii isi spun parerea! Simone-Tempestini-Sergiu-Itu-Transfagarasan-Raliul-ArgesuluiSimone Tempestini a izbutit cel mai bun timp pe toate cele 8 probe speciale. Care a fost cea mai dificila? Ne-o spune chiar el. „Cea mai dificila probă a fost proba Vidraru. Cea de 27 de km pe intors, care a fost și Power Stage. A fost grea din pricina conditiilor meteo. A plouat si traseul era partial ud. Fiind o proba importanta, care aducea punctele suplimentare in clasamentul general al campionatului, era esential pentru noi si pentru restul concurentilor sa reusim o clasare cat mai buna. Avand pneuri slick pe masina nu a fost deloc usor in zonele cu apa”, a spus Simone.

Comunicatul: CNR_Simone Tempestini 8 din 8 la Raliul Argesului

Comunicatul NRA: COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat Bogdan Marisca: Comunicat de presă – Raliul Argeşului

Podiumuri importante pentru DTO Rally Team la Raliul Argesului 2019

La debutul sezonului 2019, DTO Rally Team a obtinut locul secund in clasamentul echipelor, dar si o serie de podiumuri importante in categoriile unde echipajele au luat startul. Patru din cele cinci echipaje care au luat startul au ajuns la finalul celor opt probe speciale care s-au desfasurat pe Transfagarasan, langa Curtea de Arges, dar si in Pitesti, sub privirile a aproximativ 12.000 de fani.

Pentru Vali Porcisteanu si Dan Dobre, debutul cu modelul francez Citroen C3 R5 a fost unul bun, chiar daca echipajul lider al DTO Rally Team nu a fost atat de rapid pe cat si-ar fi dorit fanii pitesteni. Spectaculosi, rapizi si progresand de la o proba la alta, Vali si Dan au incheiat Raliul Argesului pe locul secund in clasamentul general.

Raliul Argesului s-a incheiat, protagonistii isi spun parerea! DTO-Rally-Team-Raliul-Argesului-2019-007-1024x683

Girtofan: „Un raliu complicat, dar incheiat cu bine”

Dan Girtofan si Tudor Marza au bifat un start reusit de sezon in CNRD 2019, dupa ce au terminat pe locul 3 Raliul Argesului Catena. Pe probe foarte frumoase, mai ales cele de pe Transfagarașan, Giri si Tudor au avut o evolutie sigura. Aceasta le-a adus o clasare pe podium la final, dar și puncte bonus dupa Power Stage.

Raliul Argesului s-a incheiat, protagonistii isi spun parerea! DSC4193Comunicat de presa: Comunicat de presa Dan Girtofan

Sebastian Barbu s-a luptat pentru un loc pe podium la primul raliu cu Skoda Fabia R5

Echipajul sibian format din Sebastian Barbu si Bogdan Iancu s-a luptat pentru un loc pe podium la Raliul Argesului, prima etapa din acest sezon in Campionatul Național de Raliuri si prima lor cursa cu modelul Skoda Fabia R5. La final, ei au ocupat locul 4. “Mi-a plăcut foarte mult să pilotez modelul Skoda Fabia R5 pe probele din Raliul Argeșului, mai ales pe Transfăgărășan, iar timpii de pe probe mă motivează și mai mult pentru raliurile următoare”, a spus Sebi Barbu.

Comunicat de presa: Sebastian Barbu s-a luptat pentru un loc pe podium la primul raliu cu Skoda Fabia R5

Raliul Argesului s-a incheiat, protagonistii isi spun parerea! Sebastian-Barbu-Bogdan-Iancu-Raliul-Argesului-1024x683

Cristi Sugar/Vlad Colceriu castiga, Cristiana Oprea/Diana Hategan scriu istorie in Cupa DACIA 

Raliul Argesului s-a incheiat, protagonistii isi spun parerea! Cristiana-Oprea-Diana-Hategan-Raliul-Argesului-2019-5-683x1024

Un raliu dificil, un podium care va intra in istoria Cupei DACIA, multe iesiri in decor si mii de spectatori. Asa poate fi rezumata prima etapa a competitiei monomarca din 2019. Juniorii echipei DTO Cristi Sugar/Vlad Colceriu au marcat prima victorie la etapa de debut. Au fost urmati pe podium de ceea ce putem numi surpriza mult asteptata a Cupei DACIA. Echipajul feminin Cristiana Oprea/Diana Hategan s-au clasat pentru prima data pe pozitia a doua a clasamentului general, cel mai bun rezultat de pana acum. Ele au devenit astfel primul echipaj feminin din istoria de 13 ani a Cupei DACIA care urca pe podiumul general al competitiei monomarca.

Comunicat Cupa Dacia: Cristi Sugar_Vlad Colceriu câștigă prima etapă, Cristiana Oprea_Diana Hațegan scriu istorie în Cupa DACIA la Raliul Argeșului

Comunicat Cristiana Oprea/Diana Hategan: Cristiana Oprea și Diana Hațegan au scris istorie la Raliul Argeșului cu primul podium în Cupa DACIA 2019

Un viraj abordat prea optimist a pus punct prematur evolutiei echipajului Cotnari Rally Team

Titi Aur si Silviu Moraru au luat un start in forta, dornici sa se implice in lupta la varf. Un viraj abordat insa prea optimist, pe prima proba speciala, a pus punct prematur, din pacate, parcursului lor. Dupa iesirea in decor, vazand ca in zona erau multi spectatori, care puteau pune umarul la revenirea pe traseu, Titi a fost tentat sa incearce sa continue. Silviu se resimtea insa, avea dureri mari la spate, si a decis sa se opreasca si sa ceara interventia echipajului medical.

Detalii in comunicatul de presa: Un viraj abordat prea optimist a pus punct prematur evolutiei echipajului Cotnari Rally Team

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.