Renault va lansa pe 29 august un SUV din segmentul C cu ocazia Salonului Auto de la Moscova.

Crossover-ul despre care Renault spune ca va avea mare succes va fi lansat initial doar pe piata din Rusia.

Cu o saptamana inaintea lansarii oficiale, Renault a dezvaluit numele SUV-ului, prezentand totodata si o imagine cu partea din spate.

SUV-ul din segmentul C va fi denumit Arkana si va fi introdus treptat si pe celelalte piete, urmand a fi construit la fabrica Renault de langa Moscova.

Renault n-a dezvaluit multe despre Arkana, dar e de asteptat ca designul sa fie cu totul nou fata de ceea ce ne-a obisnuit producatorul auto francez. Conform unor informatii din presa internationala, la baza noului SUV va sta modelul Captur, insa ar urma sa fie ceva mai mare.

Se zvoneste, de asemenea, ca modelul va avea o linie de acoperis asemanatoare cu a unui coupe, oferindu-i un aspect general sportiv.

Din imaginea prezentata observam ca Renault a preluat noul limbaj de design din spate de la cel mai recent Megane. Lampile din spate sunt unite printr-o banda LED. Mai multe informatii vom afla, insa, saptamana viitoare, odata cu prezentarea oficiala.

Debutul pe piata din Rusia al lui Renault Arkana se va produce anul viitor.

Numele Arkana este derivat din latinescul Arcanum, care inseamna secret si a fost folosit de secole pentru a marca evenimente si fenomene de o importanta deosebita.

Captur (pret de pornire 13.050 de euro), Kadjar (pret de pornire 18.150 de euro) si Koleos (pret de pornire 32.000 de euro) sunt SUV-urile comercializate de Renault in Europa in mometul de fata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.