Noul Renault Austral se încadrează perfect în planul „Renaulution”. Numele său evocă imagini ale spațiilor larg deschise ale Sudului, o promisiune de posibilități nesfârșite, un semn distinctiv al ADN-ului mărcii. Un brand cald, primitor și modern, în care clienților li se oferă o experiență de viață îmbunătățită.

Noul Renault Austral: SUV-ul TECH „Nouvelle Vague” Captură-de-ecran-din-2022-09-29-la-09.57.59Pentru prima dată pe un vehicul Renault

Ca atare, designul exterior al All-New Austral nu este doar fidel codurilor categoriei SUV, ci și atletic și chiar tehnologic. Gama se bazează pe trei modele: Equilibre, Techno și Iconic. Pentru prima dată pe un vehicul Renault, acesta vine și într-o versiune exclusivă Esprit Alpine pentru un aspect mai sportiv, cu două ornamente superioare.

Interiorul elegant, high-tech, al lui All-New Austral se laudă cu nivelul de confort demn de modelele de familie care au marcat istoria Renault. Bijuteria de încoronare a interiorului generos și primitor, ecranul OpenR afișează atât panoul de instrumente, cât și sistemele de navigație și multimedia încorporând în același timp cele mai bune servicii și aplicații Google. Cele două ecrane mari de 12 inchi plus display-ul head-up de 9,3 inchi asigură un spațiu total pe ecran de aproape 1.000 cm2 pentru o experiență de condus intuitivă, captivantă și conectată.

Noul Renault Austral: SUV-ul TECH „Nouvelle Vague” Captură-de-ecran-din-2022-09-29-la-09.58.24Noul Austral este apogeul modernității

Noul Austral este apogeul modernității, cu 32 de ajutoare pentru conducere (ADAS), setări MULTI-SENSE și sistemul de direcție pe patru roți de a treia generație de la Renault, 4CONTROL Advanced. Fiecare caracteristică tehnologică utilă, proactivă și inteligentă este acolo pentru a îmbunătăți confortul, plăcerea și siguranța pasagerilor.

Primul vehicul Renault proiectat pe platforma CMF-CD de a treia generație care a fost dezvoltată în comun în cadrul Alianței, All-New Austral prezintă cea mai recentă versiune mai puternică și mai eficientă a sistemului E-TECH „Full Hybrid” și două motoare pe benzină 48V sau 12V „Mild Hybrid”. O gamă cu o selecție de motoare electrificate, astfel încât proprietarii privați și flotele să aibă ceva pentru a le acoperi utilizarea specifică.

Fabricat în fabrica ultramodernă Palencia din Spania, All-New Austral este supus unor verificări riguroase în fiecare etapă de producție. De la alegerea materialelor până la verificarea fiecărei funcționalități, de la asamblare la vopsire, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Deoarece calitatea și durabilitatea sunt principiile directoare ale briefului de proiectare, aproape o mie de criterii sunt evaluate pe parcursul fazei de proiectare atât de experții interni, cât și de un grup extern de consumatori.

În Franța, comenzile pentru Noul Renault Austral au început în septembrie 2022, cu livrările începând din decembrie 2022.

Noul Renault Austral: SUV-ul TECH „Nouvelle Vague” Captură-de-ecran-din-2022-09-29-la-09.56.57

Comunicat remis Best Ride.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.