Noul SUV Renault Austral – acum disponibil pentru precomanda.

Renault va începe să primească precomenzi online pentru noul Austral de joi, 30 iunie 2022, în cinci țări din Europa – Franța, Spania, Italia, Germania și Țările de Jos.
Peste 34.000 de cumpărători interesați s-au alăturat deja relațiilor cu clienții „Austral Now”.
program pentru noul Renault Austral, care a fost lansat în februarie. Oferă o gamă de
conținut exclusiv prin intermediul platformei online proprii a programului și derulează campanii de activare digitală cu abonații până la lansarea Austral.

RENAULT AUSTRAL – INTRODUCEREA TEHNOLOGIEI DE VARF PE PIAȚA MAI LARGA

Noul Austral a fost conceput pentru a găzdui confortabil întreaga familie, oferind un cockpit high-tech și un interior modern, de înaltă calitate, practic și spațios.
Ecranul OpenR este unul dintre cele mai mari de pe piața auto și combină afișajul instrumentului de bord cu ecranul de navigare și multimedia, care integrează cele mai importante servicii și aplicații Google.
Prevăzut cu platforma CMF-CD, noul Austral este reglabil și multifuncțional, având banchetele din spate rabatabile, care pot fi, de asemenea, ajustate individual de-a lungul șinelor de 16 cm pentru a crește capacitatea portbagajului sau spațiul pentru picioare pentru pasagerii din spate. .
Noul Austral inaugurează a treia generație a sistemului de direcție pe patru roți al Renault, 4CONTROL Advanced. Singurul de acest fel în segmentul C-SUV, șasiul cu tracțiune integrală oferă manevrabilitatea unei mașini de oraș împreună cu o stabilitate de neegalat.

CELE MAI BUNE MOTOARE ÎN TERMEN DE EFICIENȚĂ A COMBUSTIBILULUI ȘI EMISII
E-TECH FULL HYBRID

– motorul hibrid de cea mai bună performanță din lume
Noul Austral introduce cea de-a doua generație a motorului E-TECH Hybrid dezvoltat și patentat de Renault. Plin de tehnologie avansată, E-TECH Full Hybrid este echipat cu un motor turbo pe benzină de 1,2 L cu 3 cilindri, asociat cu un motor electric pe o rețea de 400 V pentru 160 sau 200 CP. La 42%, eficiența energetică a lui Austral îl face unul dintre cei mai performanti de pe piață. Eficiența sa de combustibil, începând de la 4,5 L/100 km1, este similară cu cea a majoritatii motoarelor diesel de ultimă generație. În plus, Austral generează niveluri foarte scăzute de emisii de CO2 (103 g CO2/km1), oferind în același timp o plăcere sporită de a conduce.

130 CP MILD HYBRID ADVANCED – o alternativă autentică la motorină

Motorul Mild Hybrid Advanced de 130 CP combină cel mai recent motor turbo pe benzină de 1,2 L cu 3 cilindri cu o baterie litiu-ion de 48 V și un motor de pornire care ajută motorul pe benzină atunci când necesită cea mai mare energie – pornire și accelerare – pentru a injecta putere suplimentară în timp ce minimizarea consumului de combustibil „Cel mai bun din clasă” începând de la 5,2 L/100 km și 118 g CO2/km.

140 CP sau 160 CP MILD HYBRID – tehnologie încercată și testată

Motorul Mild Hybrid entry-level are fie 140 CP, fie 160 CP și utilizează un motor pe benzină cu injecție directă turbo de 1,3 L cu 4 cilindri, care este deja disponibil la o selecție de Renault.

Comunicat remis Best Ride

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.