Noul Renault Trafic SpaceNomad: locul tău de evadare

Dorul de libertate și dorința de a scăpa de toate: asta, pe scurt, explică de ce autocaravanele au rămas populare de-a lungul anilor – și de ce atractivitatea lor a crescut de la pandemie. Vânzările de furgonete convertite pentru camping sunt în creștere, în special în segmentul de transporturi medii (până la 2 metri înălțime). Experiența de călătorie este flexibilă, vehiculele sunt polivalente și vă puteți îmbarca în călătorie fără a vă face griji cu privire la restricțiile de acces sau de parcare.

Noul Renault Trafic SpaceNomad: locul tău de evadare 2022_Noul_Renault_Trafic_SpacenomadRenault a lansat în 2020 o furgonetă transformată construită pe baza Trafic din generația anterioară din Elveția. În urma unui feedback categoric pozitiv, Renault va începe să comercializeze în Europa Noul Trafic SpaceNomad, construit pe emblematica sa nouă generație Trafic.

Noul Trafic SpaceNomad este suficient de versatil pentru toate cerințele de mobilitate în orașe și în vacante. Va fi lansat în roșu Carmine și va fi disponibil inițial în trei țări europene: Franța, Belgia și Elveția. Acesta va fi disponibil pentru comandă începând cu începutul lunii iulie.

Noul Trafic SpaceNomad este produs în întregime în Franța. Noul Renault Trafic este construit la uzina Renault din Sandouville și este transformat lângă Angers de Groupe Pilote, un producător francez de vehicule de agrement și specialist în transformarea Renault Trafic, cu o experiență de 40 de ani.

Renault Trafic, un vehicul iconic renumit în întreaga lume pentru modularitatea sa, oferă acum o gamă dublă SpaceNomad și Grand SpaceNomad în catalogul său pentru a oferi cel mai bun răspuns clienților care caută evadare și libertate.
În parteneriat cu producătorul francez de caravane Groupe Pilote, această nouă ofertă de vehicule de agrement răspunde tuturor nevoilor de mobilitate pe o piață nomadă în explozie.”

Thierry Plantegenest, VP Global Sales & Marketing Vans & Pick-up-uri

Comunicat remis Best Ride

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.