Palisade, noul SUV cu trei randuri de locuri, si-a facut debutul in cadrul Salonului Auto ce are loc in aceste zile la Los Angeles.

Modelul care va aparea pe strazi in 2020 e beneficiaza de un sasiu complet nou, iar compania promite ca exista destul spatiu in randurile doi si trei, impreuna cu un spatiu bun si pentru marfa.

Noul SUV al sud-coreenilor va fi construit in Ulsan si va fi lansat oficial anul viitor, scrie Car and Bike.

Hyundai a prezentat SUV-ul Palisade palisade-lateral

Cu o grila dominanta si un aspect premium, Palisade este dotat cu daruri cu LED, lumini de zi cu LED si oglizi cu semnalizare LED. De asemenea, in spate dispune de un design vertical cu LED.

Designul Palisade are si avantaje aerodinamice, cu un coeficient de rezistenta de 0.33 (Cd). Palisade atinge acest coeficient de rezistenta redus, cu indicii specifice de design, care includ un unghi rapid al coloanei A, o garnitura laterala spate, o zonă optima de racire frontala cu un ghidaj aerian extins, panouri aerodinamice si deflectori aero pe roata din spate.

Hyundai a prezentat SUV-ul Palisade palisade-spate

SangYup Lee, seful Centrului de Design al Hyundai a declarat: „Designul exterior si interior al Hyundai Palisade reflecta in mod clar identitatea sa unica, cu o prezenta deosebita, distincta si indrazneaa. In calitate de sef al echipdei de design, a fost o placere sa lucrez impreuna cu echipa noastra globala de la dezvoltare pana in cele din urma la acest produs fenomenal”.

Palisade primeste cel mai recent sistem de navigatie Hyundai cu Android Auto si Apple CarPlay. Pentru a elimina necesitatea unui cablu de incarcare, exista un charger wirelles Qi disponibil pentru dispozitivele Android compatibile, precum si cu iPhone-urile Apple lansate recent.

Hyundai a prezentat SUV-ul Palisade palisade-portbagaj

Sub capota, Palisade vine cu un motor de 3.8 litri V6, care livreaza 291 de cai putere si un cuplu de 394 Nm.

Hyundai Palisade dispune de multe sisteme de siguranta, printre care asistenta la evitarea coliziunilor, asistenta la urmarirea liniei, avertizare a soferului sau smart cruise control si multe altele. In plus, Palisade are 7 airbag-uri in versiune standard.

Hyundai a prezentat SUV-ul Palisade palisade-interior

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.