Kona Ultimate Concept este unul dintre modelele pregatite de Hyundai pentru editia din acest an a SEMA. Un concept sportiv, care arata pregatit pentru competitiile de rally raid.

Un proiect realizat impreuna cu Rockstar Performance Garage. Care a gandit, asa cum spuneam, un pachet de performanta demn de o versiune gata pentru FIA World Cup for Cross Country Bajas.

Nu avem deocamdata toate detaliile, insa, cu siguranta, de marti incolo, atunci cand incepe evenimentul, vom putea afla mai multe. Pentru moment stim doar ca modelul a beneficiat de un upgrade masiv al suspensiilor, dar si de un kit de inaltare, fara sa fie precizata vreo dimensiune. Stim insa ca rotile sunt de 30. In egala masura s-a umblat la motor si evacuare, ceea ce a dus la un plus al performantelor. Nici in acest caz nu ni se precizeaza insa si o valoare.

…plus un rival pentru Type-R

Kona Ultimate Concept, gata de rally raid Vekoster-N-Performance-1-1024x653Kona Ultimate Concept nu este insa singura noutate de la SEMA 2019. Si daca de curand ne oferea i30N Project C, pe care l-a prezentat si la Frankfurt, acum vine cu Veloster N Performance. Modificarile nu sunt la fel de spectaculoase precum la Kona, insa avem si de-aceasta data un pachet exterior mai agresiv.Modificarile vizeaza si interiorul, unde regasim o plansa de bord cu Alcantara, scaune speciale Sabelt si accesorii din fibra de carbon.

Kona Ultimate Concept, gata de rally raid Veloster-N-Performance-1024x653

Tehnic vorbind, avem de-a face cu suspensii semnate de Extreme Racing și H&R. Plus bare stabilizatoare Daewon Steel. Oficialii companiei anunta si un sistem de franare mai performant, cu etriere cu 6 pistoane (fata), respectiv 4 (spate). Sistem capabil sa furnizeze un serviciu pe masura upgradde-ului motorului si evacuarii.  Care au urcat puterea cu aproape 50 de cai, pana la 320 CP.

Kona Ultimate Concept, gata de rally raid Veloster-N-Performance-2-1024x653

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.