Ford a dezvaluit noul Explorer, aflat la primul redesign din ultimii 8 ani.

Ford a dezvaluit noul Explorer ford-explorer-1

Explorer 2020 a fost reproiectat cu caracteristici speciale, tehnologie si confort in ton cu vremurile. Aceasta include Ford Co-Pilot360, care ofera asistenta soferului pentru a evita coliziunile. Ford a marit capacitatea de remorcare cu 66%, iar Explorer e mai usor si mai economic. Cu un pret ce porneste de la 33.000 de dolari, noul model va fi vandut din aceasta vara.

Ford a dezvaluit noul Explorer ford-explorer-4

Anul trecut, Ford a vandut mai mult de 261 000 de modele Explorer. „Noul Explorer este foarte important pentru Ford”, a spus Jeff Schuster, analist la firma de consultanta pentru automobile LMC Automotive. In 2018, pe piata americana au existat 21 de SUV-uri de dimensiuni medii, dar se asteapta o crestere la 26 anul viitor si la 30 de modele pana in 2022.

Ford a dezvaluit noul Explorer ford-explorer-2

Motorizari de la 300 CP

In versiunea standard, Ford Explorer 2020 va dispune de un motor de 2.3 litri cu patru cilindri, cu 300 de cai putere si un cuplu de 310 Nm. Ford va oferi si un motor V6 twin-turbocharged, de 3.0 litri si 365 de cai putere. Ambele motorizari sunt cuplate la tranmisie automata cu 10 rapoarte, iar tractiunea integrala este intre optionale.

Precum actualul Explorer, noul crossover va fi oferit in versiunile baza, XLT, Limited si Platinum, ultimul fiind disponibil exclusiv cu motorul EcoBoost V6. Indiferent de motor sau de finisare, toate versiunile Explorer 2020 se bucura de confort si caracteristici standard, cum ar fi hayon actionat electric, hot spot 4G LTE WiFi care poate gazdui pana la 10 dispozitive, si un sistem infotainment touchscreen de 8 inch. Este disponibil si un ecran mai mare de 10,1 inch, precum si un cluster digital de 12,3 inch.

Ford a dezvaluit noul Explorer ford-explorer-3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.