Mustang SUV

Mustang SUV este modelul cu care Ford vrea sa faca valuri. Si inca in viitorul apropiat. Cel putin asa sustine presa americana.

Potrivit ultimului numar din Motor Trend, compania americana are planuri noi pe termen scurt. Intentia este de a dezvolta cat mai multe derivate pentru un model. Evident, pozitionate in segmente diferite. Si este valabil inclusiv pentru Mustang, care are un bun succes de piata.

Mustang SUV in 2021?

ford-mustang-raptor-render Mustang SUV prinde conturAstfel, este deja certitudine ca Mustang se pregateste de „electrificare”. Dar nu numai. Surpriza cea mare este intentia de a dezvolta un SUV. Potrivit ultimului numar din Motor Trend, acesta va beneficia de noua platforma cu tractiune spate. Una care a facut valuri atunci cand a aparut pe conceptul Lincoln Aviator, anul trecut, la New York. Si care urmeaza sa fie folosita si pe noua generatie a lui Explorer.

In plus, mentioneaza aceeasi sursa, acest model va beneficia de propulsie clasica. Si, eventual, de o versiune plug-in hybrid. Dar, cel putin in prima faza, nu exista planuri pentru o versiune Shelby.

ford-mach-i-cuv-spy-photo-1024x576 Mustang SUV prinde conturPe de alta parte, Ford vrea sa reinvie numele Mach1. Si tot cu ajutorul lui Mustang. In acest caz insa vorbim despre un SUV si nu un crossover. Iar acesta ar urma sa fie electric. Prototipul este deja gata si a inceput sa fie testat. Insa, probabil, sustin tot jurnalistii americani, nu o sa-l vedem mai devreme de 2022. An care reprezinta o referinta pentru electrificare in cazul marii majoritati a jucatorilor mari din industria auto.

Sursa: Motor 1

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here