Ford Explorer

Ford Explorer este cel mai bine vandut SUV pe piata nord-americana. Acum vine si in Europa. El se va comercializa pe Batranul Continent in versiune plug-in hybrid cu 450 CP si o autonomie de 40 km.

Ford Explorer a primit noua generatie la inceputul acestui an. Dimensiunile sale il recomanda drept „nava-amiral” in segmentul SUV al marcii. Are peste 5 metri lungime, 2 in latime, aproape 2 in inaltime si ofera spatiu pentru pana la 7 persoane.

Ford Explorer trece Oceanul! Vine in Europa exclusiv in varianta plug-in hybrid unnamed-6
Ford Explorer PHEV in doua versiuni

Modelul urmeaza sa fie comercializat in doua versiuni, ambele dotate cu jante de aliaj de 19 inch. Cea sportiva, ST-Line, are grila, barele longitudinale si insertiile de pe portiere de cuoare neagra. Iar la interior propune cusaturi de culoare rosie pe volan, scaune si covorase. Cea Premium, numita Platinum, are reperele de exterior satinate. In habitaclu adauga insertii de lemn pentru plansa de bord.

Standard sunt volanul incalzit, scaunele ajustabile electric incalzite/ventilate in fata si incalzite, neajustabile, pe al doilea rand. Modelul mai propune un spatiu de stocare de 123 litri in habitaclu, care este dotat si cu 12 suporturi pentru recipiente. Capacitatea maxima a portbagajului este de 2.274 litri.

Ford Explorer are zona de incarcare wifi pentru telefoane, si sistem audio B&O Sound System. Acesta are 12 difuzoare si 800 W pentru ST-Line, respectiv 14 difuzoare si 1.000 W (Platinum). Instrumentarul de bord digital are 12.3 inch si i se adauga ecran touch de 8, respectiv 10.1 inch, in functie de versiune.

Ford Explorer trece Oceanul! Vine in Europa exclusiv in varianta plug-in hybrid unnamed-7
450 CP pentru Explorer PHEV

Ford Explorer Plug-In Hybrid beneficiaza de un 3.0 V6 EcoBoost de 350 CP si un motor electric care genereaza echivalentul a 100 CP. Cuplul maxim este de 840 Nm. Bateria de 13.1 kWh ofera autonomie in sistem integral electric de aproximativ 40 km.

La dispozitia soferului sunt mai multe moduri de condus. Vorbim despre EV Auto, EV Now, EV Later (conservarea energiei electrice) si EV Charge. Modelul are o cutie de viteze automata cu 10 trepte si este disponibil standard cu tractiune integrala.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.