Raliul Monte Carlo, prima etapa din WRC 2019, ne ofera o disputa pe cinste. Inaintea ultimei zile, Ogier si Neuville sunt despartiti de doar 4,3 secunde. Este limpede ca ultima zi ne propune o disputa pe muchie de cutit.

Ott Tanak a castigat toate cele 4 probe de sambata. Pilotl din Estonia este insa numai pe 5 dupa ce vineri a schimbat o roata pe proba. Ascensiunea sa a fost facilitata si de abandonurile lui Mikkelsen si Evans. Inaintea sa sunt Loeb si Latvala, dar disputa pentru locul 3 este la fel de stransa ca si cea pentru victorie. Ambele dispute se vor decide pe cei 64 de kilometri programati duminica.

WRC 2019- Raliul Monte Carlo: Pe muchie de cutit Raliul-Monte-Carlo-1024x561Ecart marit

Ogier si Neuville au avut strategii diferite in ceea ce priveste pneurile. S-au tatonat pe tot parcursul zilei, iar duelul dintre ei s-a incheiat 2-2. Totusi, Ogier a izbutit sa mai puna 2,3 secunde intre el si Thierry.

Meeke este pe locul 6 si este ultimul ditre pilotii WRC din Top 10. El este urmat de Gus Greensmith, liderul noii categorii WRC 2 PRO. Pe 8 avem un alt lider, de aceasta data celde la WRC 2, Yoan Bonato. In fine, fostul pilot de F1, turisme si anduranta, Sattazin, respectiv De Mevius, incheie Top 10.

WRC 2019- Raliul Monte Carlo: Pe muchie de cutit WRC-2019-Raliul-Monte-Carlo-day-3-1024x233

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.