Raliul Monte Carlo, prima etapa din WRC 2019, ne ofera o disputa pe cinste. Inaintea ultimei zile, Ogier si Neuville sunt despartiti de doar 4,3 secunde. Este limpede ca ultima zi ne propune o disputa pe muchie de cutit.

Ott Tanak a castigat toate cele 4 probe de sambata. Pilotl din Estonia este insa numai pe 5 dupa ce vineri a schimbat o roata pe proba. Ascensiunea sa a fost facilitata si de abandonurile lui Mikkelsen si Evans. Inaintea sa sunt Loeb si Latvala, dar disputa pentru locul 3 este la fel de stransa ca si cea pentru victorie. Ambele dispute se vor decide pe cei 64 de kilometri programati duminica.

Raliul-Monte-Carlo-1024x561 WRC 2019- Raliul Monte Carlo: Pe muchie de cutitEcart marit

Ogier si Neuville au avut strategii diferite in ceea ce priveste pneurile. S-au tatonat pe tot parcursul zilei, iar duelul dintre ei s-a incheiat 2-2. Totusi, Ogier a izbutit sa mai puna 2,3 secunde intre el si Thierry.

Meeke este pe locul 6 si este ultimul ditre pilotii WRC din Top 10. El este urmat de Gus Greensmith, liderul noii categorii WRC 2 PRO. Pe 8 avem un alt lider, de aceasta data celde la WRC 2, Yoan Bonato. In fine, fostul pilot de F1, turisme si anduranta, Sattazin, respectiv De Mevius, incheie Top 10.

WRC-2019-Raliul-Monte-Carlo-day-3-1024x233 WRC 2019- Raliul Monte Carlo: Pe muchie de cutit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here