Conceptul Alfieri, vechi de patru ani, devine in cele din urma realitate, cu motoare hibride si complet electrice

Maserati a dezlantuit minunatul concept Alfieri acum patru ani. Dupa un lung flux de zvonuri ca vor face/nu vor face, majoritatea dintre noi au uitat totul despre masina, dar marca italiana spune acum ca va construi in final o masina de productie.

Un Maserati Alfieri electric ne este pregatit si va face 0-100km/h in mai putin de doua secunde ce34ffd97830ca5687e9f3cc2310aa7eInsa, nu va fi masina sport conventionala care era asteptata initial: nu, Maserati face un concurent complet electric menit sa fie mai rapid decat Tesla Roadster si chiar va fi extrem de rapida. Cu un timp de la 0-100km/h in mai putin de doua secunde.

Daca doriti in continuare o mica combustie interna, va exista o versiune hibrid plug-in. De asemenea, va exista o a treia optiune de propulsie, desi nu este clar cum se va face acest lucru.
Alfieri EV – impreuna cu versiunile electrice ale modelului Quattroporte si SUV-ul Levante – sunt echipate cu tractiune integrala, propulsoare cu trei motoare electrice, cu functie de vectorizare a cuplului. Toate – inclusiv un Alfieri Cabriolet – vor fi aici pana in 2022.

Un Maserati Alfieri electric ne este pregatit si va face 0-100km/h in mai putin de doua secunde 034c8bdbebce1d5f960bc9fde73fb7bf
Vorbind in cadrul Zilei Pietelor de Capital a Fiat Chrysler Automobiles, seful Maserati, Tim Kuniskis, a spus urmatoarele:

„Din punctul de vedere al unui produs, poate arata ca Maserati ii provoaca pe Porsche si Tesla. Asta facem. Vom realiza acest lucru prin aducerea pe piata a ceva ce nici un alt jucator din industrie nu poate egala „.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.