Maserati l-a ales pe fotbalistul Romelu Lukaku ca simbol al îndrăznelii care distinge noua eră a mărcii. Ambiția, o pasiune unică, precum puterea și voința de a excela. Aceste caracteristici fac din întâlnirea dintre SUV-ul Levante Trofeo și Romelu Lukaku o potrivire de intenții și valori.

Maserati și Lukaku: Călătorii îndrăznețe MSA7791B-683x1024

Fotbalistul din echipa națională a Belgiei joacă în primul Drone Drive la bordul mașinii sale Maserati Levante Trofeo. El străbate străzile acoperite de zăpadă din Milano, într-o călătorie prin amintirile și imaginile copilăriei sale. Sau ale tânărului talent destinat unei cariere strălucitoare. Ca și ale sportivului de talie mondială, a cărui îndrăzneală este unul dintre punctele sale forte, atât pe scena fotbalului mondial, cât și la bordul mașinii sale.

Înalta performanță și puterea caracterizează ADN-ul mărcii. Cu modele unice care sunt un simbol al excelenței Maserati și tendința de a privi cu curaj spre provocările viitorului.
Modelul Maserati Levante Trofeo, cu motorul său pe benzină V8 Twin Turbo cu injecție directă GDI, produs la fabrica Ferrari din Maranello, urmând specificațiile mărcii, atinge o viteză maximă de 302 km/h.

Puterea explozivă a SUV-ului Maserati, care atinge 580 CP la 6.750 rpm și un cuplu maxim de 730 Nm, este perfect întruchipată de abilitățile lui Lukaku. A cărui putere înnăscută se combină cu o tehnică formidabilă. „Maserati seamănă cu mine, deoarece combină puterea și pasiunea. Mă bucur să reprezint o astfel de marcă italiană istorică și prestigioasă”, a spus sportivul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.