A cincea generație Honda Civic Type R, în versiune de serie, urmează să fie prezentată cu ocazia Salonului Auto de la Geneva (9-19 martie). Mașina are motor de 2 litri pe benzină, turbo, și va dezvolta peste 300 CP. Generația a patra a Civic Type R părăsește scena după mai puțin de 3 ani de producție.

Salonul Auto de la Geneva 2017: Civic Type R vine în versiunea de producție Honda-Civic-Type-R-300x225Noua Honda Civic Type R va fi produsă în exclusiv în Swindon, Marea Britanie, și exportată de acolo în toată lumea, inclusiv Japoniași SUA. Demn de remarcat este faptul că este pentru prima dată când o mașină Type R este comercializată în SUA.

Honda nu a dat prea multe detalii despre noul Civic Type R, dar acesta preia motorul generației a patra (2.0 VTEC TURBO). Pe generația care va ieși din producție până în vara lui 2017 motorul dezvoltă 310 CP. De data aceasta Honda are o altă abordare cu privire la Civic Type R. În trecut această variantă de înaltă performanță a început să fie comercializată la câțiva ani distanță față de modelul Civic obișnuit. Acum Honda Civic Type R începe să fie livrată clienților în același an cu variantele mai puțin puternice ale modelului compact japonez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.