Geneva Motor Show 2021 nu va mai avea loc, din cauza interesului redus al companiilor de profil. Mai mult, organizatorii intentioneaza sa vanda evenimentul.

Geneva Motor Show este cel mai mare eveniment public din Elvetia si are un impact economic de 200 de milioane de franci elvetieni. Evenimentul din acest an a fost anulat, impreuna cu o serie de alte expozitii auto din intreaga lume, din cauza coronavirusului. Urmatoarea editie urma sa aiba loc in martie 2021.

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva au anuntat, de asemenea, planurile de a vinde evenimentul. Si se vorbeste despre interesul proprietarilor centrului de conferinte Palexpo din Geneva, unde se desfasoara acesta.

Constructorii isi regandesc strategiile

Salonul auto din acest an a fost anulat in februarie, cu doar cateva zile inainte de deschidere. Salonul atragea in mod regulat mai mult de jumatate de milion de vizitatori.

Anuntul referitor la editia 2021 ridica intrebari cu privire la viitorul unor astfel de evenimente la nivel global. Si aceasta deoarece companiile producatoare de masini isi regandesc strategiile.

„Sectorul auto trece in prezent printr-o faza dificila, iar expozantii au nevoie de timp pentru a se recupera din efectele pandemiei”, a declarat Comitetul si Consiliul Fundatiei „Salon International de l’Automobile”, care organizeaza expozitia.

Majoritatea expozantilor care au luat parte la un sondaj au spus ca „probabil nu vor participa” anul viitor, au adaugat organizatorii.

Lansarile online, noua solutie

Nu doar evenimentul de la Geneva, ci si altele de gen au fost anulate anul acesta. Intre acestea, cele din New York si Detroit. Dar anularea a fost cauzata de pandemie.

Constructorii nu au renuntat insa la prezentarea noilor modele. Si nu au mai facut-o la astfel de evenimente, ci in cadrul unor lansari proprii, online. O solutie care s-a dovedit nu doar mai putin costisitoare, ci si cu un efect superior. Din punctul de vedere al audientei, dar si al feedback-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.