Renault a lansat un SUV electric de oras. Botezat K-ZE acesta este destinat pietei din China, motiv pentru care a fost prezentat la Shanghai. Francezii nu exclud insa posibilitatea de a-l aduce in Europa.

Conceptul, stiti deja, a fost prezentat in toamna trecuta la Paris. A fost primit bine si, iata, are acum o versiune de productie. Despre care stim ca va ajunge pe piata inca din aceasta toamna. El va fi produs in uzina eGT New Energy Automotive din China, coproprietate a Aliantei Renault-Nissan si Dongfeng.

K-ZE, pret accesibil?

Datele tehnice complete inca nu au fost furnizate. Exista doar precizarea ca la o statie rapida bateria este incarcata pana la 80% in doar 50 de minute. Insa, tinand cont de reperele facute publice cu prilejul lansarii conceptului se pare ca vom avea de-a face cu un model ieftin. Si aceasta pentru ca bateria asigura o autonomie de numai 250 km. O valoare care permite modelului de serie un pret accesibil.

In ceea ce priveste o versiune globala, aceasta ar urma sa apara cel mai devreme in 2021. „Avem in vizor mai multe piete, inclusiv din Europa, insa totul depinde de interesul real al clientilor”, a precizat un purtator de cuvant Renault pentru Auto Express.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.