Primul crossover smart și-a făcut debutul în spațiul virtual unde au fost publicate imagini teaser. O mașină care marchează startul unui nou capitol pentru acest brand.

Mai întâi pentru că el este dezvoltat în colaborare cu concernul Geely, din China. Dar și pentru că din punctul de vedere al dimensiunilor urmează să fie mai mare decât modelele actuale care poartă această siglă.

Producția va fi transferată în China, iar crossoverul smart se va baza pe platforma electrică modulară SEA (Sustainable Experience Architecture). Aceasta este dezvoltată de Geely și utilizată până acum de modelul Zeekr 001. Designul rămâne însă unul european, fiind realizat de către o echipă germană condusă de către designerul-șef Gorden Wagener.

De asemenea, pentru crossover este anunțat un sistem multimedia modern cu funcție de control vocal și o funcție de actualizare over-the-air (OTA). Modelul electric, într-un format pre-producție, va fi prezentat în septembrie la Salonul Auto IAA din München, unde se va muta cel de la Frankfurt. Versiunea comercială este așteptată în 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.