Hyundai prezintă primele detalii despre i30 Wagon, înaintea debutului oficial programat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. La fel ca în cazul variantei cu cinci uși, noul membru al familiei se remarcă prin designul atemporal completat de eleganță și versatilitatea caroseriei wagon.

Hyundai dezvăluie primele detalii despre noul i30 Wagon i30_wagon_teaser-1-300x151Asemenea versiunii în cinci uși, i30 wagon a fost conceput pentru clienții europeni la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim și produs la fabrică Nošovice, din Republică Cehă. „i30 Wagon dispune de aspectul remarcabil al gamei i30, beneficiind totodată de noul simbol al gamei – grilă frontala tip cascadă. Linia plafonului, alături de proporțiile dinamice, conferă modelui o siluetă distinctă. Mai mult, profilul autovehiculului este accentuat de cadrul cromat, care evidențiază geamurile laterale”, a declarat Thomas Bürkle, Chief Designer al Centrului de Design Hyundai Europa.

i30 Wagon va fi dezvăluit, împreună cu celelalte noutăți ale mărcii, în cadrul conferinței de presă Hyundai, la Salonul Auto de la Geneva marți, 7 martie, începând cu oră 08:15 (CET).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.