Bolt 4 este cea de-a patra generație a trotinetei lansate de principala platformă europeană de mobilitate. Caracterizată de un hardware și un software inovatoare, este gândită să devină cel mai sigur model de pe piață.

Senzori care detectează accidentele

Trotineta Bolt 4 este echipată cu senzori pentru a detecta accidentele, căzăturile, dar și frânarea bruscă și modurile nesigure de condus. Construcția trotinetei este optimizată pentru o stabilitate suplimentară și o manevrare sigură. Și, potrivit constructorului, are cel mai coborât centru de greutate, o gardă la sol mai mare, un unghi de rulare îmbunătățit și o greutate foarte redusă.

Anvelopele pneumatice oferă o aderență sporită. În plus, sunt potrivite, în special, pentru condițiile meteorologice dificile. Permițând o distanță de frânare mai mică, viraje mai sigure și plimbări mai confortabile pe pietre sau suprafețe inegale.

Un set de caracteristici hardware și software, cum ar fi detectarea frânării bruște și alertele vocale inteligente, permite trotinetei Bolt 4 să minimizeze riscul de accidente. Inclusiv prin avertizarea călătorilor, alertarea pietonilor și prin avertizarea echipelor locale, gata să reacționeze oricând este necesar.

Un proiect intern

Bolt 4 este proiectată și construită integral intern, echipa Bolt fiind responsabilă de fabricarea și furnizarea componentelor. Designul trotinetei și soluția sa unică de schimbare a bateriei sunt în curs de brevetare.

Dmitri Pivovarov, Director Micromobilitate la Bolt, a declarat: „Ne-am angajat să facem din micromobilitate un mod de transport accesibil pentru toată lumea. Iar siguranța este prioritatea noastră principală. Ne dorim ca din ce în ce mai mulți oameni să renunțe la mașinile personale pentru alternative mai ecologice. Dar este important să ne asigurăm că trotinetele sunt utilizate în mod responsabil. Astfel încât acestea să poată fi cu adevărat benefice pentru orașe și comunități. Faptul că avem o echipă internă de experți în hardware ne permite să controlăm pe deplin calitatea trotinetelor noastre și să implementăm soluții de ultimă generație, care sperăm că vor stabili un nou standard de siguranță în micromobilitatea partajată.”

100% reciclabilă

Bolt 4 este 100% reciclabilă, cu o durată de viață estimată la 60 de luni. Noul model contribuie la angajamentul pe termen lung al Bolt de a reduce amprenta ecologică a industriei de transport și a companiei. La începutul acestui an, Bolt a anunțat angajamentul de a avea un impact pozitiv asupra mediului (amprenta negativă de carbon) cu operațiunile sale cu trotinetele electrice, până la sfârșitul anului 2020.

Bolt oferă în prezent servicii de micromobilitate în 45 de orașe și 15 țări din Europa. În 2021, compania își va extinde serviciul de partajare a trotinetelor și bicicletelor electrice pentru a acoperi peste 100 de orașe. Bolt 4 va fi lansată la Bergen (Norvegia), la începutul anului 2021.

Bolt a lansat trotinetele electrice în România anul acesta în București, Cluj-Napoca și Constanța. Mai mult, a oferit și un ghid de măsuri de siguranță pentru micromobilitate, care încurajează utilizarea lor responsabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.