Academia Titi Aur si-a intrerupt activitatea practica pe perioada starii de urgenta induse de pandemia cu Coronavirus COVID-19. Cursurile nu se opresc insa. Puteti profita de aceasta perioada pentru a parcurge sesiunea teoretica a cursurilor.

„Pandemia de COVID-19 si starea de urgenta decretata in Romania afecteaza si activitatea Academiei Titi Aur. Asa cum este normal, si cum va incurajam pe toti sa o faceti, respectam indicatiile autoritatilor de a limita cat mai mult posibil interactiunile sociale, drept urmare in aceasta perioada suspendam Cursurile de Conducere Defensiva”, se precizeaza in comunicat.

In schimb, o buna parte a activitatii se va muta in online. Si permite realizarea sesiunii teoretica a Cursurilor de Conducere Defensiva impreuna cu Titi Aur! Pe academiatitiaur.ro, din sectiunea „Magazin”, se pot achizitiona doua variante de curs teoretic.

Variante de cursuri teoretice online

O varianta este una interactiva, care consta intr-o videoconferinta sustinuta de Titi Aur! El va prezenta „live” partea teoretica a Cursului de Conducere Defensiva Nivelul 1, respectand programa folosita si in cadrul Academiei, timp in care va si raspunde intrebarilor participantilor. Modulul are o durata de aproximativ 4 ore.  Pret: 180 RON

O varianta pe care o puteti parcurge individual, online, care insa nu va fi interactiva. Aceasta va fi una inregistrata, prezentata tot de catre Titi Aur si va oferi informatii sustinute de imaginile necesare. Pret: 100 RON

Sesiunea practica pentru Cursul de Conducere Defensiva Nivelul 1 se va achizitiona separat si se va face la Academia Titi Aur in momentul in care se va putea relua activitatea.

Produsele din categoria „Experiente” pot fi achizitionate si desfasurate in continuare, in baza unei programari prealabile. Ca si pana acum, pentru aceste produse fiecare client va avea un trainer dedicat, cu care se va lucra „1 la 1”.

Toate voucherele achizitionate in ultimele luni pentru produsele noastre se prelungesc cu perioada in care este instituita starea de urgenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.