Bucharest OnTrack Fest se pregateste pentru editia 2020. In urma anuntului masurilor de relaxare legate de COVID-19 facut de autoritatile statului, echipa organizatorica a finalizat forma de desfasurare a evenimentului.

O formula noua

Bucharest OnTrack Fest se va desfasura intr-o formula noua. Una adaptata necesitatilor asigurarii masurilor de siguranta a participantilor si fara spectatori. Partea competitionala va avea loc sambata 11 iulie la gazda traditionala – Academia Titi Aur – fara spectatori.  Ceremonia de premiere va avea loc duminica 12 iulie, la un cocktail in aer liber, intr-o locatie din Bucuresti care va fi comunicata.

„Am avut mari emotii daca va fi sau nu posibil sa desfasuram si in acest an festivalul automobilistic mult asteptat. De aceea echipa noastra pregatise mai multe scenarii cu variante de desfasurare a evenimentului. Pana la urma formatul pentru care am optat da posibilitatea, chiar si celor din zonele indepartate ale tarii care doresc sa participe, sa fie prezenti la partea competitionala. Iar duminica, dupa cocktail si ceremonia de premiere sa aiba posibilitatea de a se intoarce acasa in siguranta”, a declarat organizatorul evenimentului, Georgios Ladopoulos.

Mai multe noutati

O noutate a acestui an este introducerea categoriei dedicata masinilor electrice si hibride. In plus, vom asista la extinderea categoriei „Experti” la masini moderne. Fie ele de raliu, circuit, coasta, monoposturi sau prototipuri.

Aceste noutati dau posibilitatea si altor categorii de pasionati sa participe la Bucharest OnTrack Fest. Un eveniment care acum acopera practic tot ceeea ce inseamna automobilism si motociclism din Romania, fiind cel mai complex festival din tara.

Categoriile la care se pot inscrie concurentii sunt: Moto, Off-Road, Classic, Sport, Youngtimer, Electrice si Experti. De remarcat este faptul ca la aceasta competitie nu se merge contra cronometru, concurentii avand ca obiectiv mentinerea unei viteze constante la fiecare tur de pista.

Detalii pentru participanti

Participarea la Festival este posibila doar prin inscriere online accesand link-ul:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdo_nq8VuqcGoQZ48kvAVeqV0iz6TswruVt3xGldrYhwkJLtg/viewform

De asemenea, urmand procedura de inscriere, puteti descarca si Regulamentul General care contine toate informatiile necesare.

Festivalul este deschis tuturor pasionatilor de automobilism. Insa nu numai competitia este importanta, ci si posibilitatea de socializare cu oameni care impartasesc aceleasi pasiuni.

Prin urmare, duminica, in locatia unde se desfasoara cocktailul si ceremonia de premiere, vor avea loc mai multe evenimente paralele cum ar fi o expozitie de pictura tematica a artistilor pasionati de automobile precum si o prezentare de vinuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here