FRAS pregateste reluarea intrecerilor interne. In acest weekend, Norris Mageanu, presedintele forului, s-a intalnit cu organizatorii Raliului Argesului. Evident, pentru a avea o prima imagine legata de traseu.

Pe retelele de socializare, Norris Mageanu a precizat: „Am fost astazi sa vad traseele care vor face parte din Raliul Argesului 2020. Suntem pregatiti sa demaram competitiile Campionatelor Nationale in a doua parte a lunii iunie, dar asteptam deciziile si precizarile autoritatilor. Intre timp, testam, ne antrenam si refacem regulamentele si calendarele in conformitate cu noile cerinte. Felicitari echipei din Arges, au o sarcina complicata, dar sunt convins ca vor reusi o noua etapa de succes”.

FRAS a emis un regulament pentru teste si antrenamente FRAS-Raliul-Argesului-1024x1024

Regulament valabil pentru teste si antrenamente

Astfel, in vederea reluarii activitatii sportive, Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) a intocmit un regulament valabil pentru testele si antrenamentele care vor fi organizate in perioada urmatoare. Regulamentul prevede proceduri si masuri specifice, atat la nivelul sigurantei sportivilor si oficialilor, cat si al prevenirii infectarii cu COVID 19.

Organizatorii de teste/antrenamente vor fi obligati sa respecte acest regulament. Acesta vine in completarea Ordinului comun emis de Ministrul Tineretului si Sportului si Ministrul Sanatatii.

Regulamentul pentru teste/antrenamente:Regulament-1.

Ordinul MTS nr. 565/13.05.2020 este disponibil aici.

Chestionarul de evaluare COVID-19: Chestionar_Covid_FRAS

Schimbari de regulament pentru competitii

Reamintim, ca urmare a COVID-19 Biroul Executiv FRAS a luat o serie de masuri sportive atat in cazul organizatorilor, cat si in cel al sportivilor participanti. Toate aceste decizii, care vin in sprijinul celor implicati in fenomen, vor fi valabile pe durata intregului sezon 2020. Ele vor completa pachetul de masuri existente sau cele care vor fi luate de autoritati privind combaterea raspandirii COVID-19.

In documentul emis de Biroul Executiv FRAS au fost luate in calcul mai intai deciziile privind competitiile. Insa nu au fost lasate deoparte nici cele privind interactiunea persoanelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.