Mick Schumacher

Schumacher va testa pentru Ferrari in 2019. Nu, nu este vreo greseala. Este insa evident ca nu vorbim, din pacate, despre Michael. De la acesta asteptam vesti bune referitoare la starea de sanatate. In schimb, scrie divizia italiana a lui Motorsport, Mick vrea sa-i calce pe urme.

Inca din decembrie s-a anuntat ca Mercedes si Ferrari, team-urile pentru care a alergat Michael, s-au batut pentru semnatura sa. El a refuzat oferta germanilor, iar acum, scrie sursa citata, ar trebui sa semneze cu itaienii. De altfel, doar „autograful” lui este necesar pentru a parafa intellegerea.

Schumacher, primele teste in vara?

Cum testele de iarna bat la usa, iar acordul nu este parafat, Mick va lipsi probabil la acestea. In schimb se pare ca tanarul de 19 ani are un post asigurat pentru cele de la mijlocul anului. Cu atat mai mult cu cat regulamentul cere cel putin un pilot cu sub doua curse disputate in F1. Iar Antonio Giovinazzi, cel care a avut acest rol anul trecut, a trecut la Sauber.

Sperantele ca numele Schumacher sa revina in F1 au crescut dupa ce Mick l-a invins pe Dan Tickturn si a castigat European Formula 3. Acum doreste sa treaca in Formula 2, alaturi de Prema, si sa testeze pentru Ferrari, iar apoi sa urce in elita.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.