Odata cu intalnirea Trump-Putin scriind o alta pagina in istorie, descoperim un pic mai mult despre presedintele rus.
Presedintele rus Vladimir Putin este un personaj fascinant. O forta linistita care probabil stie 37 de modalitati de a te ucide cu doua degete si, eventual, un altul, numai cu o privire. Trage cu arme si pusti, vaneaza, calareste cai la bustul gol, are o centura neagra in taekwondo, piloteaza avioane, a privit in ochi Statele Unite, fara macar o sclipire de teama in ochi, si-a anexat Crimeea practic fara nici o opozitie doar pentru ca poate. Daca Rusia Sovietica era o persoana, acasta ar fi Putin.

Dar, sub toate straturile de metal sovietic si discursul dur – rusa este, probabil, cea mai inspaimantatoare limba – Vladimir este intr-adevar ca noi. Se bucura de pescuit, de catelusi si de motociclete. Avand in vedere darul generos al unei mingi de fotbal a Cupei Mondiale in America si pentru ca ne place sa ne referim la alti motociclisti, am crezut ca vom da un omagiu lui Putin, riderul.

Harley-Davidson Lehman Trike

Deci, garantat, cu greu gasim un barbat mai mansculin decat Vladimir Putin. Cu cativa ani in urma, a calatorit cu banda de motociclisti Night Wolves intr-un spectacol de motociclete si a fost liderul acestora. Speram ca acest lucru a fost la fel de dur precum suna, cu exceptia faptului ca Vladimir avea nevoie de rotile sale de antrenament. A aparut pe un Harley-Davidson Lehman Trike. Da, presedintele rus a aparut pe o motocicleta americana. Cu trei roti. Si neoane. Va las un pic sa procesati informatia…

Ural

Vladimir Putin este unul dintre noi: el conduce motociclete si nu numai Mercenary-Garage-Design-Dublin-Ireland-Custom-Motorcycle-Workshop-Vladimyr-Putin-No-Shirt-Ural-Sidecar-Soviet-CCCP-USSRObservati tiparul aici?
Presedintele rus pe o motocicleta ruseasca, arata mai bine. Nimic nu este in neregula cu un Ural in sine – aceste motociclete sunt robuste si usor de intretinut, scaunul suplimentar va permite sa carati alimente sau sa va duceti cainele la plimbare. Cu toate acestea, nu observati un tipar la numarul de roti? Odata ce mergi pe 3 roti, nu poti sa te intorci la doua(probabil ca nu e adevarat, doar ca suna cool).

Misterul motocicletei Mitsubishi

Vladimir Putin este unul dintre noi: el conduce motociclete si nu numai silver1-770x433Acesta este doar un zvon, sau..nu? In timpul expozitiei ingineresti Innoprom, Putin a trecut prin cabina Mitsubishi si le-a spus reprezentantilor ca are o motocicleta de-a lor.
1) Da, Mitsubishi a avut o scurta cariera in fabricarea de motociclete-scutere de in anii de dupa razboi.
2) Daca acesta este ceea ce se refera la Putin, el ar fi mandrul proprietar al unui Porumbel de Argint ( Silver Pigeon ). Ne place mai bine Uralul, dar speram cumva ca a lui sa fie echipata cu o mitraliera sau ceva asemanator.
3) Kremlinul a negat de fapt ca Putin a detinut vreodata o motocicleta Mitsubishi; ar fi in schimb un Kawasaki. Oh! Presedinte ametit care nu-si cunoaste marcile de motociclete. Sau …?

Kalashnikov Izh

Am gresit, aceasta este mult mai rusesc decat Ural: un producator de arme rusesti care construieste o motocicleta pentru presedintele rus, Kortezh. Acesta nu este de fapt detinut de Putin, cu toate acestea, este usor sa ne imaginam ca ar vrea sa-l testeze – sau nu, nu are trei roti. Conceptul a fost testat si este asteptat sa se alature flotei prezidentiale pana in 2019. Monstrul cantareste la 1.124 kg si poate atinge o viteza maxima de 155 mph. Si suna ca o pusca.

Urs

Vladimir Putin este unul dintre noi: el conduce motociclete si nu numai putinbear-770x433O plimbare in 4 labe.
Intrebarea reala aici este: considerand ca are o capacitate de 4×4, ar trebui ca un urs sa fie considerat SUV sau pentru ca il calaresti.. o motocicleta?

Bonus: Putin in splendoarea sa. V-am spus ca ii plac puii.

Vladimir Putin este unul dintre noi: el conduce motociclete si nu numai putin

Sursa: Rideapart.com

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.