Ural este un nume cunoscut de pasionatii de doua roti. In special de catre cei care vedeau in aceasta marca, dar si in IJ, alternativa pentru Mobra. Ei bine, fondata in 1941 pentru a sprijni efortul de razboi al URSS, compania nu a murit. Continua sa produca la Irbit, in Rusia, cu management american, cu sediul la Redmond (Washington).

Iar in aceste zile, Ural atrage inca prin intermediul motocicletelor cu atas. Americanii chiar spun ca sunt un „liant social”. Si aceasta pentru ca la orice calatorie, in trafic sau parcat, un exemplar Ural atrage o multime de curiosi. Iar atunci cand mai este vorba si despre un proiect custom, cu atat mai mult.

Ural n-a murit! Si face inca furori, inclusiv cu variante custom ural-custom-2-1024x576
Ural custom de la Le Mani Moto

Versiunea custom pe care o prezentam este realizata de Le Mani Moto. Un shop condus de doi artisti foarte cunoscuti in America, Gary Capone si Scott Avery. Cei doi au folosit pentru acest proiect un model de serie din 2006. Au redesenat suspensiile ataasului si au intarit sasiul.

Ural n-a murit! Si face inca furori, inclusiv cu variante custom Ural-custom-1-1024x576

Apoi au transformat radical ansamblul, pornind de la upgrade tehnic, la revopsire si la folosirea de piele de cea mai buna calitate. Si saua a fost transformata radical folosindu-se pielea si catifeaua. In culori asortate cu materialele din atas. A rezultat un model cu un look deosebit. Voi ce parere aveti?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.