6920 km, un duo tata si fiu, un Ural si o calatorie epica prin istorie
Ce obtineti atunci cand tatal este un entuziast Ural si fiul este fascinat de tot ceea ce a fost cel de-al doilea razboi mondial? O excursie epica de la Tours, Franta, la Moscova, Rusia, pe un Ural.

Pe drum din 30 iunie, tatal si fiul duo Philippe si Hugo Verger au decis sa combine pasiunile lor pentru a schita o calatorie epica plina de istorie.

Tatal Philippe a marturisit o dragoste nemaiintalnita pentru faimoasele motociclete cu atas Rusesti. Totul a inceput acum opt ani cand, intr-o maniera adevarata de motociclist, Philippe cauta o modalitate de a-si impartasi dragostea de a calatori cu copiii sai. Pe parcurs a venit atasul si Ural-ul robust atasat de el.

El a spus pentru Rusiei Beyond ca totul a inceput cand a vazut Uralul in persoana. Datorita unui reprezentant de vanzari bine-cunoscut care si-a impartasit cunostintele despre model, Philippe a spus ca este ziua in care s-a indragostit. El a detinut de atunci trei Ural si se declara un client mandru si multumit.

Fiul Hugo este ceea ce am putea califica drept un iubitor de istorie, cu un interes special in cel de-al doilea Razboi Mondial.

Pentru a se bucura de pasiunile lor, Philippe si Hugo au decis sa planifice o calatorie epica pe cursul istoriei: un traseu de 6920 km de la Tours la Moscova, cu opriri strategice in Berlin, Varsovia si Praga, printre alte orase istorice aflate in drumul lor. Proiectul a fost botezat „Le regard d’Hugo” (Perspectiva lui Hugo). Conditia era sa nu se intample intr-un vehicul oarecare, totusi, trebuia sa fie de pe vremea celui de-al doilea Razboi Mondial – si anume, favoritul tatalui – Ural.

Le-a luat un an pentru a-si schimba planul si pentru a-si planifica traseul. Hugo a fost responsabil de alegerea opririlor lor pentru importanta lor istorica, in timp ce Philippe a fost responsabil pentru tot aspectul tehnic al pregatirii calatoriei lor pentru drumul lung ce ii astepta.

In cele din urma, pe 30 iunie 2018, baietii Verger au pornit in cele din urma la drum. Planul lor curent este sa ajunga la Moscova pe 9 august, urmat de un tur de trei zile al orasului, inainte de a sari inapoi in sa si de a merge acasa.

In afara de intentia lor de a se bucura de motociclete si istorie, perechea spera sa stranga fonduri de-a lungul drumului pentru fundatia Magie à l’hôpital pentru copiii care sufera de cancer si leucemie. De asemenea, intentioneaza sa faca un scurt film despre calatoriile pe care le vor imparti cu sponsorii lor si sa se arate la spital.

Intervievati in timpul opririi lor in Berlin, Philippe era mai multumit ca niciodata cu motocicleta lui. Uralul a fost tot ceea ce va asteptati si dincolo de asta. Aventurile lor sunt documentate pe pagina de facebook „Le Le d’Hugo”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.