Producatorul rus de motociclete Ural a prezentat un nou concept complet electric.

Acest model utilizeaza un motor electric care a fost dezvoltat de Zero Motorcycles din California. O alta companie din California, numita ICG, a desenat prototipul, iar testele si evaluarea au loc in prezent.

Motorul electric de pe motocicleta Ural e un Zero Z-Force care produce 60 de cai putere si un cuplu de 110 Nm. Sunt instalate doua baterii, care dezolta impreuna o forta de 19.5 kWh.

Autonomia aproximativa a acestei motociclete este de 165 de kilometri, in timp ce viteza maxima e de 140 km/h.

Ural n-a anuntat pana in prezent daca acest concept va fi sau nu produs, dar chiar daca va intra in productie, va exista o perioada de doi ani pana cand motocicleta va iesi pe linia de asamblare.

O decizie in acest sens va depinde de un numar de factori, cum ar fi cercetarea pietei, feedback-ul consumatorilor si al experților din industrie si, eventual, cererea, scrie Car and Drive.

Ural spune ca dovada acestui concept a fost obiectivul principal al acestui proiect. Comapania a intampinat ceva probleme in timp ce incerca sa gaseasca cea mai buna configuratie a pachetului de propulsie electrica, procesul fiind repetat de mai multe ori.

O alta provocare pentru Ural a fost sa gaseasca cea mai buna locatie pentru a plasa bateriile, ceea ce ar fi optim pentru capacitatea de stocare, confortul pasagerilor si stabilitate.

Ural ne prezinta o motocicleta complet electrica ural-motocicleta-electrica-motor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.