Motocicleta intr-un vad de apa care-i depaseste dimensiunile? Un rus ne demonstreaza ca se poate si o sa si vedeti filmarea cu isprava sa.

Ei bine, rusul a folosit un Milandr SM-250. Un model dedicat terenului accidentat realizat la Moscova. Care este explicatia? Ei bine, este vorba despre un model electric. Or, se stie, vehiculele cu astfel de propulsie nu au prize de aer si pot sa fie „subacvatice”.

Performante comparabile cu un KTM de 450 cmc

Mai intai insa, sa facem cunostinta cu Milandr SM-250. Modelul de enduro beneficiaza de o putere de 42 kW, echivalentul a 56 CP, si un cuplu de 150 Nm. Puterea este similara cu cea pe care o ofera un KTM de 450 cmc, ceea ce, intre noi fie vorba, nu-i putin lucru. Iar greutatea este de 182 kg.

Viteza maxima pe care o poate atinge este de 120 km/h. Bateria are o capacitate de 6,5 kWh. Potrivit informatiilor oferite de catre producator, autonomia pe care o ofera este de peste doua ore, iar timpul de incarcare de 3,2 ore.

Motocicleta iese pe lac! Nu glumim! (video) motocicleta-Milandr-1024x576Calitati foarte bune

Ei bine, dincolo de calitatile tehnice, compania rusa, care realizeaza o gama complexa de vehicule electrice, a dorit sa-i arate si calitatile in off road. Iar filmul pe care o sa-l vedeti ne arata intai doi piloti care o pun la incercare pe un traseu de enduro. Cu toate „ingredientele” specifice.

Partea finala este insa mai interesanta. In care cei doi intra cu motocicletele complet in apa. Avem parte, pe final, si de un moment tensionat. La o a doua incercare, roata spate a unuia dintre motociclisti a pierdut aderenta. Acesta este scos din apa cu ajutorul unei baric. Ulterior si motocicleta. Care, ni se probeaza, nu a patit nimic. Motiv pentru care demonstratia continua. Glumind, acum nu ne mai ramane decat sa vedem un tip in echipament de scuba pe fundul oceanului. Sigur, doar ca experiment si amuzament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.