Harley-Davidson a dezvaluit versiunea de productie a primului cruiser electric al brandului american, LiveWire.

In cadrul ceremoniei de aniversare a 115 ani de la nasterea Harley-Davidson, mult asteptatul LiveWire a fost prezentat la doar o luna distanta dupa anuntul ca modelul va fi lansat anul viitor.

Motocicleta se bazeaza pe conceptul Project LiveWire, pe care Harley-Davidson l-a prezentat in 2014, cu un turneu de testare in intreaga lume. Acum, un nou model a fost dezvaluit la muzeul Harley-Davidson, oferind o buna idee despre componente si care sa ne fie asteptarile.

LiveWire va fi dotat cu un cadru din otel inoxidabil, o curea de transmisie, set pegs in spate, etriere Brembo si suspensie Showa, cu furci inversate si un monoshock in spate.

Poate fi incarcat prin rezervor, dar si printr-un wall socket cu ajutorul cablurilor de sub scaun.

Motocicleta beneficiaza de un panou de instrumente TFT plin de culoare, cu conectivitate pentru smartphone-uri, astfel incat sa poata fi conectat prin Bluetooth pentru apeluri, muzica, navigatie si chiar diagnosticarea motocicletei.

Pana la aceasta ora, nu exista detalii suplimentare privind raza de actiune, puterea sau pretul, dar, conform lui Harley-Davidson, LiveWire va fi echipat cu cele mai noi dotari pentru rideri si este de asteptat sa primeasca multi cai putere.

LiveWire a fost proiectat la Centrul de Dezvoltare a Produselor Harley-Davidson din Wisconsin si a fost construit in cadrul celei mai moderne fabrici de productie din York, Pennsylvania.

Harley-Davidson intentioneaza sa introduca o serie de motociclete electrice in urmatorii ani, iar LiveWire va fi primul model alimentat cu energie electrica din aceasta gama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.