Harley-Davidson si-a propus sa tinteasca noi clienti. Iar o tinta o reprezinta scaderea mediei de varsta. Priveste insa si in perspectiva. Catre viitorii motociclisti. Si o face cu viziune.

Da, caci pustii pot creste gandidu-se la Harley-Davidson. Inclusiv cand vine vorba despre motocicletele electrice. Pentru ca, stiti deja, compania a lansat deja electrica Livewire. Model dotat cu un cadru din otel inoxidabil, o curea de transmisie, set pegs in spate, etriere Brembo si suspensie Showa, cu furci inversate si un monoshock in spate. Poate fi incarcat prin rezervor, dar si printr-un wall socket cu ajutorul cablurilor de sub scaun. Bateria principala a LiveWire dispune de un sistem de stocare a energiei reincarcabile (RESS), compus din celule litiu-ion, inconjurate de o carcasa din aluminiu. O baterie suplimentara de litiu-ion de 12 volti alimenteaza luminile, comenzile si panoul de instrumente.

Si tocmai tinand cont ca electrificarea este tot mai prezenta in domeniul auto/moto, propune doua biciclete electrice pentru cei mici. Exista doua grupe de varsya vizate. Cei mai mici sunt pustii cu varste intre 3 si 5 ani, iar ceilalti au intre 5 si 7 ani.

IronE, pentru viitorii clienti

Harley-Davidson IronE12, bicicleta pentru copii de 3-5 ani, cantareste 7,7 kg. Are roti de 12 inch (30 cm) si o inaltime a scaunului de 13 inch (33 cm). IronE16, pentru copii de 5-7 ani, are roti de 16 inch (40 cm) si o inaltime a scaunului de 43 inch (43 cm). Aceasta cantareste 8,6 kg.

Ambele folosesc furci rigide, motoare cu butuc electric si baterii detasabile. Acestea din urma ofera intre 30 si 60 de minute de adrenalina pentru un interval similar de incarcare.  Potrivit traditiei, Harley-Davidson nu a dat amanunte in ceea ce priveste cifrele de putere. Ne precizeaza insa ca exista moduri de putere rosu, galben si verde, cu limitatori de viteza pe fiecare. Si ca IronE16 in modul verde reuseste sa se deplaseze cu 17,7 km/h.

In egala masura, putem sa va furnizam si preturile. Este vorba despre 649 dolari pentru IronE12, respectiv 699 pentru IronE16. Deloc mari pentru un Harley-Davidson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.