Spirit of Passion este o bijuterie pe două roți, rodul unei colaborări între BMW Motorrad și artizani de prestigiu. Mai precis, specialiștii de la Kingston Custom.

Dirk Oehlerking a creat un veritabil diamant pe două roți pentru seria “SoulFuel” pe baza noii motociclete R 18. ”BMW R 18 este perfect. Am lăsat fierul așa cum este. Cadrul este 100% original și atât de frumos și sofisticat încât nu trebuie schimbat nimic aici. Dar aspectul s-a transformat radical, așa cum ne place. Identitatea de marcă a Kingston Custom este imediat evidentă”, spune Oehlerking.

Spirit of Passion, bijuterie pe două roți Spirit-of-Passion_2-1024x683

Inconfundabil

Spirit of Passion ne propune un design inconfundabil, care este radical diferit de toate celelalte. Iar cel mai vizibil detaliu și, de asemenea, principala provocare, este carenajul frontal Kingston realizat manual, în stil clasic Art Deco.

Spirit of Passion, bijuterie pe două roți Spirit-of-Passion_3-1024x683

Aripa din spate și ghidonul sunt, de asemenea, personalizate pentru acest proiect. Sistemul de evacuare standard al lui BMW R 18 a fost modificat de companie în stilul lui Kingston Roadster. În timp ce scaunul acestui model a fost preluat din gama de accesorii universale pentru motociclete.

Indicatoarele de direcție au fost înlocuite cu unele marca Kellermann. Iar acum ele sunt implantate în carenajul frontal împreună cu un far LED. Vopseaua în sine şi procesul de aplicare a acesteia s-au făcut utilizând aceleași tehnologii pe care BMW Motorrad le foloseşte din fabrică. Suspensiile, roțile și rezervorul de combustibil sunt originale.

Spirit of Passion, bijuterie pe două roți Spirit-of-Passion_4-1024x684

Un produs special pentru Dirk Oehlerking

Dirk Oehlerking, originar din Hanovra este cunoscut pentru modul în care personalizează modelele BMW. Are deja la activ 17 proiecte, cele mai faimoase dintre ele fiind Black Phantom și White Phantom.

Spirit of Passion, bijuterie pe două roți Spirit-of-Passion_1

Proiectul R 18, sau Spirit of Passion, a fost însă o experiență nouă: “Acest custom este probabil cel mai impresionant din cariera mea, creația mea principală. Încrederea arătată de BMW Motorrad este foarte importantă pentru mine. Le sunt foarte recunoscător pentru asta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.