BMW Motorrad Romania devine mai accesibil oferind finantare cu valoare reziduală garantata de pana la 62% prin 3easy ride Select. Compania s-a afirmat deja, oferind, in premiera pe piata locala de motociclete, servicii de finantare si asigurare cu un cost redus, la nivelul pietei auto.

Acum, gama de servicii este extinsa cu un nou pachet de finantare, cu valoare reziduala garantata. Este vorba despre 3easy ride Select. O alta premiera importanta este scaderea nivelului de avans minim la numai 10%. Toate aceste facilitati asigura o flexibilitate in optiuni la finalul perioadei de finantare, confortul unei valori reziduale garantate si costuri mici de utilizare.

3easy ride Select a fost bine primit de publicul din Romania. Deja una din doua finantari oferite de BMW Financial Services este facuta prin program. Pachetul de finantare 3easy ride consacrat, incepand cu dobanda zero, ramane disponibil.

Ce inseamna 3asy Ride Select?

Este un leasing financiar cu optiunea reala la final de contract de a pastra motocicleta. Aceasta in conditiile achitarii valorii reziduale. Exista insa si posibilitatea de a returna motocicleta fara achitarea valorii amintite.

  • Avans minim 10% si perioada de finantare intre 12 si 60 luni.
  • Valoare reziduala garantata pana la maximum 62% in functie de perioada de leasing aleasa.
  • La final de contract, clientul are urmatoarele optiuni:

1. Sa returneze motocicleta fara achitarea valorii reziduale.

2. Sa pastreze motocicleta prin achitarea integrala sau in rate a valorii reziduale.

3. In cazul in care clientul doreste o noua motocicleta prin 3asy ride Select, poate sa solicite un nou contract incepand cu avans zero.

Crestere BMW Motorrad in Romania, in primele 5 luni ale anului

BMW Motorrad a reusit o performanta remarcabila in perioada dificila de pandemie. In primele cinci luni a reusit chiar sa inregistreze o crestere la 186 unitati (2019 ianuarie-mai: 170), chiar daca anul precedent a fost unul record.

Cresterea vine intr-un context favorabil pentru BMW Motorrad, care are un portofoliu de modele foarte puternic, imbunatatit semnificativ in ultimii ani. Marca a reactualizat modelele principale – enduro adventure R1250 GS si R1250 GS Adventure -, a extins gama de modele in toate categoriile – F900R, F900XR si S1000XR -, iar acum are o prezenta importanta in doua segmente noi pentru BMW Motorrad – maxiscuter si motocicletele sub 500 cmc -, doua segmente cu mare potential de piata. Prezentarea noii motociclete din clasa heritage, BMW R18 – cel mai mare boxer produs de BMW Motorrad -, a fost primita excelent pe piata, deja cu peste 25 de comenzi in momentul lansarii.

Suplimentar, gama de servicii a fost extinsa permanent, alaturi de servicii de finantare si asigurare foarte atractive, BMW Motorrad a introdus serviciul de home pick-up si delivery pentru clientii de service si modele noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.