Volvo a ajuns la o intelegere cu Ericsson, urmand a le pune la dispozitie prorietarilor de masini cele mai recente evolutii in serviciile digitale, cum ar fi automatizarea, managementul flotei, navigatie si infotainment.

Producatorul auto suedez isi concentreaza atentie asupra serviciilor high-quality in ceea ce priveste conectarea vehiculelor, deoarece digitalizarea sporeste importanta serviciilor software.

Serviciile vor beneficia, de asemenea, de viteza sporita, de latenta redusa si de capacitatea pentru aplicatii critice, cum ar fi conducerea autonoma, pe care o vor permite retelele comerciale 5G.

Acest acord, care va permite Volvo Cars sa furnizeze proprietarilor si conducatorilor de masini ultimele evolutii in domeniul serviciilor digitale, e cel mai mare pana in prezent pentru Ericsson Connected Vehicle Cloud.

Platforma ia in considerare obligatiile legale, de securitate si de confidentialitate la scara globala, cum ar fi respectarea Regulamentului Uniunii Europene privind protectia generala a datelor (GDPR).

Dat fiind ca serviciile digitale devin din ce in ce mai mult un factor de diferentiere pentru consumatorii auto, necesitatea unei infrastructuri sigure si dependente de furnizare a serviciilor este esentiala pentru asigurarea calitatii serviciilor.

Asa Tamsons, directorul departamentului „Business Area Technologies & New Businesses” din cadrul Ericsson, a declarat: „Ericsson furnizeaza o platforma extrem de scalabila si globala pentru servicii conectate la Volvo Cars, prin eliminarea complexitatii in domenii cum ar fi legislatia privind datele si managementul stocarii si imbunatatirea latentei serviciilor. Platforma noastra va imbunatatii experienta generala a utilizatorilor serviciilor conexe Volvo Cars Platforma Cloud Vehicle Connected de la Ericsson si va avea ca rezultat o inovatie rapida si lansarea mai rapida a unor noi servicii in beneficiul partenerilor si clientilor Volvo Cars. Noua platforma va ajuta la dezvoltare in telematica, infotainment, navigatie, automatizare si managementul flotei”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.