Volvo EX90 va fi prezentat public pentru prima oară pe 9 noiembrie 2022, ora 16:00, în cadrul unui eveniment special din centrul orașului Stockholm. Lansarea va fi, de asemenea, transmisă în direct în mediul online.

Modelul nu este doar cel mai recent automobil al lor, ci și primul dintr-o nouă generație de vehicule pur electrice, în care software-ul are un rol central. Putem spune că este începutul unei noi ere pentru Volvo Cars.

Volvo EX90 aduce pe piață tehnologii inteligente de siguranță

De aproape 100 de ani, scopul lor a fost să inoveze și să stabilească noi standarde pentru a salva mai multe vieți. Prin Volvo EX90 continuă această moștenire. Datorită simbiozei create între abilitatea de a procesa informații și software, Volvo EX90 aduce pe piață tehnologii inteligente de siguranță, cum ar fi Lidar și un sistem de înțelegere a șoferului, pentru a ajuta să avanseze către viziunea lor, ca nimeni să nu fie ucis sau rănit grav într-un model nou de Volvo.

Volvo EX90 - lansarea noului SUV pur electric unnamed-2

Volvo EX90 va aduce, de asemenea, un nou nivel de conectivitate, conceput pentru a evolua în timp, a crește gradul de siguranță și a se adapta din ce în ce mai bine șoferului. Noul model beneficiază de inovații prin care vei putea conduce și să trăi mai sustenabil – totul într-un design ce ține cont de moștenirea noastră scandinavă. De asemenea, au inclus funcții și servicii care transformă condusul, încărcarea și fiecare aspect al vieții alături de acest automobil într-o experiență excelentă și cu adevărat lipsită de efort.

Volvo EX90 reprezintă viziunea lor asupra unui SUV de familie în era electrică și abia așteptă să-ți arăte despre ce e vorba! În timpul evenimentului de lansare, CEO-ul companiei, S, și alți lideri și experți Volvo îți vor face un tur virtual, permițându-ți să explorezi automobilul într-un mod captivant, astfel încât să descoperi mai multe despre tehnologie, design și alte aspecte cheie.

Comunicant remis Best Ride.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.