Simone Tempestini, campionul in exercitiu al Romaniei, a obtinut cel de-al treilea podium al carierei in WRC 2. Si Raul Badiu a incheiat cu un rezultat excelent competitia din Sardinia. El s-a clasat pe locul 4 in Junior WRC.

Simone, care a reusit sa ia primul punct in etapa precedenta, disputata in Portugalia, a avut o prestatie foarte buna in Sardinia. Alaturi de Sergiu Itu s-a mentinut pe locul 4 pe parcursul zilei de vineri. In penultima zi a urcat pe trei, insa, spre finalul acesteia, a ajuns din nou la un pas de podium. El era devansat cu 24,9 secunde de polonezul Kajetan Kajetanowicz. In fata lor, Takamoto Katsuta, care se duela la victorie cu Pierre Louis Loubet.

Duminica, Katsuta a abandonat din pricina unor probleme tehnice cu doua speciale inainte de final. S-a impus Loubet, aflat la a doua victorie consecutiva in WRC 2. Kajetanowicz s-a clasat al doilea, iar Simone Tempestini si Sergiu itu au incheiat pe ultima treapta a podiumului. Cei doi s-au clasat si pe a 13-a pozitie a clasamentului general WRC.

Badiu, pe 4 in Junior WRC

Dupa abandonul din etapa de debut a sezonului, din Suedia, si locul 7 in Turul Corsicii, Raul Badiu si Gabi Lazar au terminat pe locul 4 in Sardinia. Aceasta este cea mai buna clasare a lui Raul in etapele de Campionat Mondial.

WRC 2019: Tempestini pe podium, Badiu pe 4 in Sardinia! Raul-BadiuDemn de remarcat este faptul ca in prima parte a etapei Badiu si Lazar au fost constant pe podium. In plus, in 3 dintre cele 19 speciale au obtinut al doilea timp. La final, s-au clasat, asa cum aminteam, pe 4 si pe 24 la general. Dupa 3 etape in Junior WRC, cei doi au adunat 18 puncte si sunt pe locul 7. Lider este suedezul Tom Kristensson, cu 62 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.