Simone Tempestini a obtinut cel mai bun timp in Shakedownul Raliului Perla Harghitei. Competitia debuteaza in aceasta dupa-amiaza si se va incheia maine seara. Ea conteaza ca a patra etapa in Campionatul National de Raliuri Dunlop, Campionatul National Rally 2 Dunlop. Totodata este runda si in Campionatul National de Raliuri pentru Vehicule Istorie. Toate sunt intreceri derulate sub egida Federatiei Romtne de Automobilism Sportiv.

Simone Tempestini a revenit in Campionatul National de Raliuri Dunlop.  La runda precedenta, Raliul Moldovei Bacau, a absentat ca urmare a programului sau din WRC 2. Pilotul Napoca Rally Academy nu si-a ascuns intentia de a reedita succesul de anul trecut la Raliul Perla Harghitei 2019. Si a probat o forma foarte buna inca de la Shakedown. Pe care l-a incheiat cu timpul de 1:25,7, cu 1,5 secunde mai rapid decat al doilea clasat, Dan Girtofan. Al treilea timp a fost realizat de Zsolt Marozsi, 1:29,2. De remarcat ca pilotul maghiar a fost cu numai o zecime mai rapid decat Alexandru Pitigoi si a izbutit timpul sau de referinta la chiar ultima trecere.

Startul pe prima proba, Bucin, este programat la ora 15:28. Astazi se vor derula trei probe, in program figurand, alaturi de speciala amintita si PS Liban, dar si, seara, de la 18:44, Superspeciala Arpad Dietrich, care se va derula pe strazile din centrul orasului Odorheiu Secuiesc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.