Titi Aur a anuntat ca se va retrage din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2019. Raliul Perla Harghitei a reprezentat ultima sa aparitie in CNRD din acest an.

„Ca urmare a retragerii sponsorului principal ma vad nevoit sa pun punct participarii in CNRD”, si-a motivat decizia recordmanul titlurilor nationale absolute.

Titi Aur spune insa ca sezonul 2019 nu s-a incheiat pentru el. „Faptul ca nu voi mai lua startul in raliuri, nu inseamna ca voi renunta la competitii in acest an. Mi-am propus sa iau startul la patru intreceri din calendarul intern”, a spus Titi. Este vorba despre competitii care, spune el, „din punct de vedere sportiv, dar si al publicului, nu trebuiesc ratate”.

Este vorba mai intai despre doua dintre etapele clasice din Campionatul de Viteza in Coasta. Si anume cea de la Sinaia, respectiv Poiana Brasov, ultima fiind si runda de final a campionatului. „In plus, voi concura si la ultimele doua etape ale Campionatului National de Super Rally organizate de bunul meu prieten Mihai Leu. Etape care se vor desfasura la Craiova si Bucuresti si care reprezinta o excelenta promovare pentru sporturile cu motor”, a precizat Titi Aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.