Bogdan Marisca ocupa pozitia secunda dupa prima bucla a zilei secunde in Raliul Perla Harghitei. Simone Tempestini ramane lider autoritar, in timp ce Sebi Barbu a urcat de pe locul 6 pana pe 4.

Simone Tempestini si-a trecut in cont cel mai bun timp in toate cele trei probe speciale ale primei bucle din ziua secunda. Astfel, are acum 5 ”scratch”-uri din 6 posibile, exceptia reprezentand-o Superspeciala disputata aseara, adjudecata de Barbu. Evident, campionul in exercitiu este lider autoritar al intrecerii, avansul sau fata de al doilea clasat fiind de 38,4 secunde.

In spatele sau, prima modificare este cea legata de ocupantul pozitiei secunde. Bogdan Marisca a fostmai rapid decat Alex Pitigoi pe fiecare dintre specialele diminetii. Inca dupa a doua proba a zilei se apropiase la numai o zecime de acesta, pentru ca, dupa Lueta, sa-i ia fata. La prima revenire in parcul de service diferenta dintre ei este de 12,9 secunde.

O alta modificare importanta in zona de varf este ascensiunea lui Sebi Barbu pana pe locul 4. Schimbare produsa tot dupa proba Lueta. Sunt 6,9 secunde intre el si Pitigoi si are un avans de 5,9 in fata lui Girtofan. Vali Porcisteanu a pierdut timp pretios din pricina unor probleme tehnice la masina, care a ”intrerupt” pe tot parcursul zilei. Este pe locul 6, la 35,6 secunde de Giri.

Altfel, la capitolul abandonuri, o singura mentiune. Mihnea Muresan si Marc Banca au iesit din cursa in urma unui accident consemnat pe PS5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.