Raliul Perla Harghitei, de startul caruia ne mai despart cateva ore, va beneficia de un nuar record de transmisiuni live. Competitia se va desfasura in perioada 12-13 iulie. Intrecerea conteaza ca a patra etapa in Campionatul National de Raliuri Dunlop, Campionatul National Rally 2 Dunlop si Campionatul National de Raliuri pentru Vehicule Istorie. Toate, competitii derulate sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Programat in perioada 12-13 iulie, Raliul Perla Harghitei se va derula pe un traseu cu o lungime totala de 413,51 km, din care 121,65 km distanta probelor de clasament. Sunt in total 12 ”speciale”, din care distincte, fiecare dintre ele oferind concurentilor, dar si publicului zone deosebit de spectaculoase.

Iubitorii motorsportului care nu se vor afla pe probele speciale pot urmari derularea intrecerilor gratie transmisiilor live. Acestea sunt difuzate pe pagina oficiala a raliului, www.raliulharghitei.ro. Imaginile se pot urmari si pe Liveevent.org si cu ajutorul aplicatiei Visit Harghita pe orice dispozitiv mobil. In cazul ambelor va puteti abona pentru a primi notificari in momentul in care incepe o transmisiune live.

Tot ce trebuie sa stiti despre transmisiunile live a Raliul Perla Harghitei

Detaliile despre transmisiunile Liveevent.org ne-au fost prezentate de managerul de proiect, Sándor Kovács.

„Planificam sa difuzam cateva probe speciale din trei unghiuri de camera. Cu siguranta insa, vom avea macar imagini de la minimum una. In plus, tehnologia noastra ne permite sa folosim dispozitive mobile moderne (telefoane, tablete). Ceea ce inseamna ca, in masura in care vom avea astfel de transmisii, vom putea insera si imagini din camerele montate in masinile de curse. Iar la acest capitol, potrivit calculelor noastre, putem oferi acest serviciu pentru circa 20 de piloti. Ramane ca ei sa-si dea acordul si sa stabilim detaliile tehnice”, a precizat Sándor Kovács.

Trebuie precizat ca imaginile receptionate de LiveEvent, transmise de la aproximativ 30 de surse, sunt combinate prin intermediul unui mixer video pentru a genera transmisia. In plus, aceasta va beneficia si de informatii privind timpii, respectiv de hartile probelor speciale.

Detalii despre transmisiuni

In ceea ce priveste transmisiunile, ele vor debuta inca de joi seara, ora 20, cind va incepe Festivitatea Oficiala de prezentare a echipajelor. „Noi tinem legatura cu organizatorul competitiei si pe baza sugestiilor sale vom cauta sa realizam cele mai spectaculoase inregistrari ale raliului. Daca totul merge bine, vom putea difuza si inregistrari filmate cu ajutorul unor drone, de la superspeciala de vineri”, a mai precizat Sándor Kovács.
Vineri vor exista transmisii de la Shakedown si de pe proba Bucin, cu trei unghiuri de camera si imagini on-board. Sambata vor fi transmisii de la toate cele trei probe, Valeni, Sanpaul si Lueta.

Reamintim, rezultatele in timp real sunt furnizate de catre Federatia Romana de Auomobilism Sportiv la deja cunoscuta adresa live.fras.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.