Simone Tempestini a castigat, pentru al patrulea an consecutiv, prima etapa din cadrul Campionatului National de Raliuri, Tess Rally.

Desfasurat pe durata a doua zile si 10 speciale, Raliul Brasovului, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS), a avut de toate si spectacolul a fost la el acasa. La start au luat parte nu mai putin de 5 fosti castigatori, printre care si Titi Aur, revenit dupa o pauza de 7 ani.

Chiar si asa, castigator a iesit acelasi Simone Tempestini, care s-a aflat pe prima treapta a podiumului si dupa prima zi, in care s-au disputat cinci probe speciale.

1h, 12 minute si 45 de secunde a fost timpul cu care Simone Tempestini si copilotul sau, Sergiu Itu, au terminat Tess Rally 2018.

Cei doi au fost urmati in clasamentul general de Bogdan Marisca, la 1 minut si 5 secunde distanta, in timp ce ultima pozitie a podiumului a fost ocupata de Vali Porcisteanu, la 4 minute si 31 de secunde.

Simone Tempestini a castigat Tess Rally 2018 bogdan-barabas

Foto: Bogdan Barabas (FRAS)

Clasamentul continua cu Manu Mihalache, pe locul 4, asta dupa ce, la capatul a 7 probe speciale, se afla chiar pe pozitia a 3-a. La 4 minute si 48 de secunde in urma castigatorului a sosit pilotul brasovean.

Titi Aur si copilotul lui, Silviu Moraru, la bordul unei Skoda Fabia R5, au incheiat competitia pe locul 5, la 7 minute si 51 de secunde distanta de ocupanta primei pozitii.

Urmatoarele pozitii la Tess Rally 2018:

6. S. Badea +8.26.9
7. M. Manole +9.01.9
8. A.Teslova +9.25.0
9. A. Iliescu +9.58.5
10. F. Tincescu +10.52.9

54 de echipaje au incheiat prima etapa din cadrul Campionatului National de Raliuri.

Printre cei care au abandonat s-a aflat si Dan Girtofan, asta dupa ce a castigat trei probe speciale in prima zi. A prins insa o portiune cu gheata intr-un viraj si a ramas blocat pe marginea drumului, fiind fortat apoi sa renunte.

Simone Tempestini a castigat Tess Rally 2018 rally-photo.ro_

Foto: rallyphoto.ro

A doua etapa a sezonului va avea loc in perioada 4-5 mai, la Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.