Simone Tempestini, cvadruplul campion national de raliuri al Romaniei, si Napoca Rally Academy (NRA) recurg la o schimbare strategica pentru sezonul 2020. Echipajul Tempestini/ Itu va concura in cadrul editiei din acest an a Campionatului European de Raliuri (ERC).

Totodata, echipajul isi propune sa se regaseasca si la startul catorva dintre etapele consacrate ale Campionatului National de Raliuri (CNR). Reamintim, campionat pe care l-au castigat impreuna in ultimii doi ani. Pentru Simone Tempestini, victoria din sezonul 2019 i-a adus cel de-al patrulea titlu in CNR, o performanta unica pentru motorsport-ul romanesc. Simone este cel de-al treilea cel mai bine clasat pilot al tuturor timpurilor si totodata cel mai tanar campion national din CNR.

„Pasiunea si visele nu trebuie sa se opreasca”

“In acest moment, toata lumea este cu gandul departe de programele sportive din acest an. Din pacate, asa suntem si noi. Dar cred ca dorinta, pasiunea si visele nu trebuie sa se opreasca, nici in acesta situatie. De aceea, astazi, ziua in care ar fi trebuit sa ne pregatim de plecare spre prima noastra etapa internationala vrem sa ne facem cunoscute planurile”. Decaratia ii apartine lui Simone Tempestini.

Care a continuat: „Participarea in ERC 2020 vine ca un pas firesc pentru noi. Eu am avut ocazia sa iau startul la cateva etape anterioare. Insa este pentru prima data in cariera de pilot cand voi avea un sezon complet in acest campionat. Obiectivul nostru este acela de a castiga ERC 1 Junior, competitie deschisa pilotilor sub 28 de ani. Dar si ERC la nivel general. Este un plan ambitios, dar Sergiu si cu mine avem determinarea de a lupta pana la capat si de a aduce aceste titluri in Romania.

Declaratia completa a lui Simone Tempestini este disponibila mai jos:

Va prezentam mai jos caledarul ERC 2020. Evident, in functie de evolutia crizei Coronavirus COVID-19 acesta poate suferi modificari.

Simone Tempestini - Sergiu Itu, schimbare strategica Simone-Tempestini-ERC_1-1024x576

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.