Hamilton nu exclude ideea de a-si continua cariera la Mercedes. Si, probabil, sa o si incheie acolo. Caci ar vrea contract pana in 2024, cand va implini 39 de ani. Insa si suma pe care o cere este uriasa: 55 milioane de euro pe an!

In inter-sezon s-a vorbit mult despre un eventual transfer al campionului Formulei 1 la Ferrari. Al carui acord actual este scadent la finele lui 2020. In cele din urma insa, se pare, mutarea nu se va produce. Iar vestile vin chiar din Italia.

Potrivit lui Luigi Perna, de la Gazzetta dello Sport, Mercedes i-a pus deja pe masa un contract. Valabil pana in 2022, cu o suma de 45 de milioane de euro anual. Cu trei mai multe decat primeste in momentul de fata. Insa tratativele, scrie o alta publicatie, continua.

Intra in Top 10

Hamiltoon isi propune sa bata recordul de titluri detinut de Michael Schumacher. A ajuns deja la 6, depasindu-l pe Fangio, si mai are doar unul pana la german. Iar Mercedes, desigur, si-ar dori sa ii fie alaturi. Mai cu seama ca prezenta sa o poate ajuta sa ia si titlul echipelor.

Acum intervine chestiunea banilor. Exista deja zvonuri cu privire la faptul ca noul acord al lui Verstappen cu Red Bull este pentru 40 de milioane pe an. Or Hamilton, evident, vrea mai mult. Lucru pe care l-a precizat si managerul sau, Toto Wolff. Daimler insa si-ar dori sa mai reduca costurile. Cel putin asa spune Ola Källenius, noul boss.

Corriere dello Sport scrie insa ca pana la urma partile par sa cada la un acord. Pentru 55 de milioane de euro. Plus bonusuri. Contract valabil pana in 2024. Ramane insa o afacere de urmarit pana la momentul in care se vor pune semnaturile. Cel mai probabil in vara. Atunci cand, eventual, cei de la Mercedes vor afla si cum stau lucrurile in campionat.

Un lucru este cert. Daca se bate palma pe suma amintita, Lewis Hamilton va intra in Top 10 al celor mai bine platiti sportivi. Ii va lua locul lui Matthew Stafford, din NFL, cel care incheie, pentru moment, ierarhia amintita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.