FRAS anunta oficial parteneriatul cu BETANO.com, unul dintre cei mai dinamici operatori europeni de pariuri sportive si cazinou online, pentru prima editie a Campionatului National Digital pe Circuit. Sim Racingul devine campionat oficial, in premiera in Romania, sub egida FRAS, sub denumirea Campionatul National Digital pe Circuit BETANO (CNDC Betano).

Campionatul Digital pe Circuit BETANO vine ca o continuare fireasca a initiativei brandului de sponsorizare a sporturilor cu motor si a parteneriatului companiei cu Federatia Romana de Automobilism Sportiv. BETANO este partenerul principal al FRAS si pentru Campionatul National de Raliuri 2020.

Campionatul incurajeaza miscarea #stamacasa

„Sustinem initiativa FRAS de a organiza in premiera Campionatul Digital pe Circuit BETANO si de a incuraja miscarea #stamacasa. Vedem in acest proiect inglobarea unor valori puternice: implicare, responsabilitate sociala si adaptabilitate. Ne-am alaturat cu deschidere si mandrie proiectului, cu atat mai mult cu cat este in sfera digitala, acolo unde activam si noi, punand accent pe tehnologie si puterea acesteia de a ne aduce impreuna indiferent de situatie sau de context”, a declarat Dragos Mindreci, Country Manager BETANO Romania.

„FRAS si Betano deschid un drum nou in Romania: este pentru prima oara cand, la nivel oficial, o Federatie sportiva organizeaza o competitie digitala. De aici mai departe, suntem siguri ca acest pionierat va fi urmat si de altii. In tarile din Vest, cluburile sportive importante detin in paralel verticale de e-sport, iar tinere talente creaaza spectacole cu audiente uriase, la butoanele consolelor si altor gadgeturi. Iata ca digitalizarea fortata a Romaniei ofera noi oportunitati de care vor beneficia cluburile, sportivii, spectatorii, dar si viitoarele vedete de e-sport din generatia tanara”, a declarat Vadim Cusnarencu, Affiliate Marketing Manager Betano Romania.

Urmeaza si alte tipuri de competitii

FRAS s-a adaptat contextului social actual si demareaza in premiera in Romania Campionatul National in mediul online, urmand sa implementeze, ulterior, si raliuri, coasta, rally cross sau drift. Motorsportul digital, cunoscut si ca Sim Racing sau E-sport, este disciplina cu cea mai mare crestere in cadrul Federatiei Internationale a Automobilului si reprezinta o comunitate vasta de utilizatori.

„Federatia Romana de Automobilism Sportiv este aproape de membrii sai, dar si de pasionatii de motorsport din Romania in aceasta perioada si ii ajuta sa stea in case. Astfel, am lansat intr-un timp extrem de scurt Campionatul National Digital pe Circuit, o competitie care se va desfasura de pe simulatoarele sau computerele de acasa, dar care va fi gestionata printr-o platforma si de pe servere dedicate si transmisa live. Ma bucur ca BETANO, noul partener al Federatiei, a inteles importanta mesajului #stamacasa si ne este alaturi si in aceste momente. Toate informatiile legate de modul de inscriere si participare vor fi disponibile pe pagina noastra oficiala, www.fras.ro”, a declarat presedintele FRAS, Norris Mageanu.

Program cu 8 etape, transmise si la TV!

Campionatul National Digital pe Circuit BETANO va avea un total de opt etape: etapa 1 Silverstone (18 aprilie), etapa 2 Red Bull Ring (25 aprilie), etapa 3 Nürburgring (02 mai), etapa 4 Barcelona (09 mai), etapa 5 Mugello (16 mai), etapa 6 Imola (23 mai), etapa 7 Spa-Francorchamps (30 mai), etapa 8 Motorpark Romania (06 iunie).

Precalificarile vor avea loc saptamanal, de duminica pana vineri, urmand ca, in zilele de sambata, sa se desfasoare finalele intre primii 30 de participanti, cu timpii cei mai buni. Prima etapa se va desfasura sambata, 18 aprilie, si va fi transmisa online live pe canalul de YouTube al Federatiei, dar si in direct, pe postul de televiziune Pro X.

Cine se poate inscrie

In Campionat National Digital pe Circuit Betano se pot inscrie toti pilotii licentiati FRAS pentru 2020, dar si persoanele nelicentiate care vor fi nevoite sa se licentieze la Federatie ca piloti digitali si sa se inscrie in etape. Competitia se va desfasura de pe computer, iar pentru a participa, un utilizator are nevoie de Windows ca sistem de operare, de un simulator sau volan special pentru jocuri si de instalarea jocului Assetto Corsa.

Astfel, Campionatul National Digital pe Circuit BETANO devine locul in care fanii si pilotii virtuali (gamerii) se pot duela cu protagonistii din campionatele nationale de raliuri. Campionii care sunt deja piloti vor primi licente gratuite in sezonul 2021 in campionatele de raliuri, iar licentiatii digital vor primi cursuri de pilotaj si conducere defensiva in cadrul scolilor acreditate FRAS.

Regulamentul oficial al Campionatului National Digital pe Circuit BETANO: 2020-REGULAMENT-CNDC-Betano.

Formularul de inscriere si acordul GDPR: 2020-CNDC-Betano-Acord-GDPR.

Formularul pentru solicitare numar preferential: 2020-CNDC-Betano-Formular-Numar-Preferential.

Formularul pentru licentiere echipa: 2020-CNDC-Betano-Formular-Licentiere-Echipa.

Formularele completate trebuie trimise pe adresa de email: [email protected].

Sursa: FRAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.