F1 2019 a propus o noua runda, MP al Azerbaidjanului. Valtteri Bottas a plecat din pole position si s-a impus, trecandu-si in cont al doilea succes din acest sezon. Lewis Hamilton s-a clasat al doilea, fiind al patrulea Grand Prix in care Mercedes obtine dubla. Locul trei i-a revenit lui Sebastian Vettel.

Precum la cursa precedenta, Hamilton a plecat mai bine. Insa, acum Bottas a rezistat atacurilor coechipierului sau, chiar daca acesta a pus presiune dupa fiecare trecere pe la boxe. Finlandezul s-a impus devenind noul lider al clasamentului general, in timp ce Hamilton a trebuit sa se multumeasca doar cu pzitia secunda.

Vettel a fost Best of the Rest

Locul 3 i-a revenit lui Vettel, care nu a avut vreo sansa de atac. Max Versteppen s-a clasat pe al patrulea loc, ordinea de la final fiind aceeasi cu a grilei de start. Leclerc, plecat al 8-lea, s-a situat la final pe locul cinci si a obtinut bonusul pentru cel mai rapid tur.

Lui Sergio Perez i-a revenit a sasea pozitie. El a fost urmat de cei doi piloti McLaren, Carlos Sainz, respectiv Lando Norris. Lance Stroll s-a clasat al noualea, in fata lui Kimi Raikkonen.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.