Cupa Romaniei, o premiera pentru automobilismul romanesc, isi face debutul in disciplina regina. Federatia Romana de Automobilism Sportiv lanseaza Cupa Romaniei la Raliuri.

Evenimentul din 2020 este programat pentru perioada 14-15 noiembrie. El va fi organizat in parteneriat cu clubul sportiv ACS Rally Spirit si se va desfasura la Bacau.

Formatul Raliului Moldovei

Construita pe formatul Raliului Moldovei, competitia va avea toate valentele unui show automobilistic de final de an. Si va pune accent pe promovarea automobilismului sportiv romanesc. Care, iata, se imbogateste cu o noua competitie. Lucru notabil in conditiile in care traversam o perioada nu tocmai fericita pentru sport.

Pe langa premiile oferite de organizator, se vor acorda titluri nationale de Castigatori ai Cupei Romaniei. Acestea urmeaza sa revina echipajelor care vor castiga clasamentul general, clasamentul juniorilor, clasamentul 2 Roti Motrice, clasamentul Cupei Dacia si clasamentul Cupei Swift. Castigatorii vor fi considerati si echipaje prioritare in 2021.

Detalii despre competitie vor fi transmise in perioada urmatoare pe site-ul FRAS si prin intermediul organizatorului, clubul sportiv ACS Rally Spirit.

Foto: Dan Enache

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.