Competitiile FRAS sunt, ca intreg sportul mondial, afectate de pandemia cu noul Coronavirus COVID-19. Biroul Executiv FRAS s-a intrunit ieri in sedinta si a anuntat amanarea tuturor competitiilor programate in luna mai. In plus, a aprobat modificarea Anexei 1 din contractul cu Ministerul Tineretului si Sportului privind calendarul competitional 2020, in urma etapelor reprogramate pana la acest moment.

Toate competitiile FRAS amanate in aceasta perioada vor fi reprogramate. Evident, in masura posibilitatilor, in urma unor consultari deschise cu organizatorii. De altfel, oficialii federatiei si presedintii de comisii sportive lucreaza la refacerea calendarului competitional 2020. Obiectivul este acela ca atat organizatorii, cat si sportivii sa beneficieze de conditii cat mai accesibile. In cazul primilor, pentru buna desfasurare a intrecerilor. Iar in ceea ce-i priveste pe sportivi, pentru participarea la evenimente.

Campionatul National Digital de Circuit Betano

Perioada aceasta de pauza reprezinta insa si oportunitatea pentru a demara un nou proiect. Biroul Executiv FRAS a aprobat completarea calendarului competitional 2020 cu Campionatului National Digital de Circuit Betano. Competitia va cuprinde 8 etape si va avea loc in perioada 18 aprilie – 6 iunie 2020.

Iata deciziile Biroului Executiv FRAS:

  • aproba Regulamentul Campionatului National Digital de Circuit Betano, formularele puse la dispozitia concurentilor pentru participarea in campionat, precum si taxele de licentiere si inscriere la etape, taxa numar preferential si taxa pentru constituire echipa.
  • aproba componenta Comisiei Nationale de Digital Motorsport din cadrul FRAS, formata din domnii Andrei Potra, Victor Nicolae, Andrei Dinca, Mihai Fira si Stefan Raita.
  • aproba marirea Comisiei de Competitii cu doi noi membri, in persoana domnilor Victor Nicolae si Lucian Chirvase, care vor judeca exclusiv eventualele contestatii aparute in cadrul Campionatului National Digital de Circuit Betano.
  • aproba numirea ca responsabil al proiectului digital pe presedintele FRAS, domnul Norris Mageanu.
  • aproba semnarea contractelor cu urmatorii parteneri: SC Helmest SRL – producatorul campionatului digital, Digify International Limited – contract Betano pentru campionatul digital, Pro TV – trasmiterea live a campionatului digital pe Pro X, Netopia mobilPay – incasare plata online in cazul concurentilor din campionatul digital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.