Raliul Moldovei Bacau va avea la start 55 de concurenti. Competitia este programata in perioada 21-22 iunie. Nu mai putin de sapte automobile de categorie R5 se vor duela pentru victoria celei de-a treia etape din Campionatul National de Raliuri Dunlop a sezonului 2019.

Chiar daca data limita a inscrierilor s-a incheiat, echipajele intarziate au ocazia de a se inscrie in continuare, contra unei sume suplimentare.

10 ore de transmisiuni diirecte

Raliul este alcatuit din 13 probe, impartite de-a lungul a doua zile. Probele competitive masoara 106,23 km din totalul celor 392,57 km ai raliului.

Raliul Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile va oferi 10 ore de transmisiuni directe. In prima zi TVR Iași va transmite proba Vermesti. Superspeciala de la Onesti urmeaza sa fie difuzata simultan de Telekom Sport și TVR. Productia a fost încredintata Casei de Productie Studio Video Art condusa de cunoscutul Ticu Alexe.

A doua zi transmisiunile TV vor viza proba Racova, care urmeaza sa fie transmisa la ultimele doua treceri, cea din urma fiind și Power Stage.

Inscrieri Raliul Moldovei Bacau: Lista_inscrieri_RMB_2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.