Raliul Moldovei Bacău pune capăt, în acest weekend, Campionatului Național de Raliuri Betano 2020, competiție derulată sub egida FRAS. 58 de echipaje și-au anunțat prezența la ediția aniversară a competiției, care va sărbători în acest an 10 ani de existență.

Simone Tempestini va absenta, el trecându-si deja in cont cel de-al cincelea titlu de campion. Însă nume precum Dan Gîrtofan, Cristian Dolofan, Adrian Răspopa, Enis Arif sau Cătălin Grigoriu se vor duela pentru victorie.

De asemenea, Sebastian Barbu va lua și el startul pe modelul consacrat în raliuri, Mitsubishi Evo IX. Alături de care poate încurca bătălia pentru titlul de campion al grupei RCN2, luptă care îi are în prim plan pe Cristian Timișică și Adrian Grigore.

Și la Cupa Dacia titlul de campion al cupei monomarcă se va juca în etapa de la Bacău. Duelul dintre Raul Badiu, care se situează pe primul loc în clasamentul provizoriu, și Cristi Șugar, aflat la 4 punct distanță, urmează să țină capul de afiș.

110 km de probe speciale

Raliul Moldovei Bacău va păstra probele speciale din anii trecuți, care vor însuma aproximativ 110 kilometri. Aceștia vor fi împărțiți între cele două orașe Bacău și Moinești. În plus, în program figurează și o probă specială pe circuitul de karting Speed Park.

Raliul Moldovei Bacău se va desfășura în perioada 24 – 25 octombrie 2020, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și va încheia sezonul 2020 al Campionatului Național de Raliuri Betano.

Lista completă de înscrieri: 0_Inscrieri_BC_2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here